ŽIV JE TANE, UMRO NIJE

Autor:

Zabava

18.11.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu ništa da otkrivam, samo ću da kažem da scenario nije procurio i da su to sve nagađanja, ovako odgovara Dragan Bjelogrić za Srpski telegraf na pitanje da li je ubio sebe - jednog od glavnih junaka trenutno najpopularnije serije na ovim prostorima, i ujedno odgovara na navode da je deo scenarija dospeo u pogrešne ruke i da smo prošle nedelje poslednji put gledali Taneta. Kako iz produkcije saznajemo, mrgodni inspektor već u nedelju se "vraća iz mrtvih".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/netfilm
Senke nad Balkanom!

KROJAČ CRNORUKAŠ

Taneta će jedva živog pronaći Niški (Miloš Samolov) i sa svojim ljudima odvešće ga kod Prša (Aleksandar Stojković). Tane će tada uz pomoć Niškog da sklopi sliku o Krojaču (Nenad Jezdić), koji je četovao sa čuvenim Tankosićem i crnorukašima. Krojač je Kaluđeru - Alimpiju Mariću, dao negative zbog kojih je ubijen fotograf Neven i rekao mu da je ubio i policajca koji mu ih je doneo. Kaluđer mu poručuje da je pametno da se nakratko skloni iz Jataganmale.

Jedan od misterioznih likova koji će nas bez sumnje iznenađivati u narednim epizodama je svakako i slikar Avram. Ivan Zekić, kojem je uloga poverena, strogo pazi šta otkriva o likovima i događajima, ali ne može da sakrije da je Avram mnogo više od onoga što nam se s početka učinilo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/netfilm
Senke nad Balkanom!

TAJNOVITI UMETNIK

- Avram se pojavio naizgled kao jedan sporedan lik, ali mi sada vidimo da on barata nožem, bije se, ne preza da stavi oštricu pod grlo čoveku - intrigira Zekić. U završnici prethodne epizode videli smo mnogo simbola, od ribe na ogrlici i crtežu do onog koji Đorđe Karađorđević iscrtava na zidu svoje tamnice, a koji Avram žustro brani u Majinom ateljeu. Zekić kaže da svi oni povezuju ljude i događaje. Budući da je poznato da su članovi dinastije Karađorđević bili masoni, možemo da očekujemo i spletke ovog tajnog društva, ali tu je i Hitlerova potraga za Longinovim kopljem, Vrangelovi kozaci tragaju za poslednjim relikvijama carske porodice...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading