Anđela o uskakanju u hit predstavu "Hotel 88": UČILA SAM OD VRSNE KOMIČARKE

Autor:

Zabava

05.02.2018

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Jovanović odavno gradi svoju glumačku karijeru daleko od roditeljskog naručja Branke Pujić i Dragana Jovanovića. Odrastanje u kući sa dva vrsna kozera svakako je ostavilo pečat na mladu umetnicu, a kao da to nije bilo dovoljno, Anđelu je kroz studije ispratio Dragan Petrović Pele sa asistentom Milošem Bikovićem. Postala je miljenica televizijske publike u serijama "Vojna akademija" i "Moj rođak sa sela", ostvarila je zapažene uloge u beogradskim pozorištima, a uskakanjem u predstavu "Hotel 88" umesto koleginice Jelisavete Teodosić stavila je organizatore na slatke muke jer karata nikad dosta.

RepublikaFoto: instagram.com/_blejzmodesti
Anđela Jovanović
  • Publika kaže da ste i bolji od Jelisavete.

- Čovek može da se poredi samo sa samim sobom i da se trudi da u odnosu na sebe bude bolji i da napreduje. Drago mi je da igram u još jednoj dobroj predstavi koju publika voli i gde se uvek traži karta više. "Hotel 88" je pored "Vojne akademije" definitivno projekat koji mi je obeležio 2017.

Situacija nam nije na zavidnom nivou, ali sam vezana za Srbiju i volela bih da ovde ostanem

  • Kakav savet ste dobili od koleginice?

- Uživam da igram tu predstavu sa divnim kolegama Tamarom Krcunović, Andrijom Kuzmanovićem i Vladimirom Aleksićem. Osetila sam se vrlo počastvovanom kad su me producent Ljubomir Dorontić i rediteljka Staša Koprivica zvali da uskočim umesto Jelisavete. Ona je napravila divnu ulogu i inače Jelisavetu smatram vrsnom komičarkom. Mnogo mi je pomogla i dala mi dosta korisnih saveta kako bi mi što više olakšala. Jelisaveta mi nije samo koleginica koju cenim već je smatram i prijateljem.

 

Ponoć u @hotel88predstava ❤

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on Sep 29, 2017 at 4:31am PDT

 

  • Šta je vama najuzbudljivije kod vašeg lika?

- Kao glumici mi je veoma važno da istražujem i da se izmestim iz zone komfora. Trudim se da sa svakom ulogom malo pomerim svoje granice i da istražim šta tu sve ima i koje su mogućnosti. Kod ovog lika mi je bilo dosta stvari interesantno, a najviše to što je lik Sandre potpuno drugačiji od mene i trudila sam se da je razumem i da je zavolim.

  • Šta ta četiri lika neprestano dovodi u sukob?

- Njihove strasti i različitosti.

 

 

What you gonna do? Do you want to get down? ? Photo:@relja_v ❤

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on Dec 29, 2017 at 7:34am PST

 

  • Komedija teče vašim venama i svakako ste imali od koga da učite. U čemu biste voleli da se okušate?

- Volela bih da u narednom periodu igram klasiku. I da dobijem neku interesantnu filmsku ulogu. U toku je snimanje serije "Urgentni centar", gde igram ulogu Eve, koja je potpuno drugačija od svega sto sam do sada radila. Imala sam i priliku da odigram tri vrlo zahtevne dramske uloge u drami "I ostali" u režiji Stevana Bodrože, koja će se igrati u Ustanovi kulture "Vuk Karadžić".

  • Koliko, kao mlada glumica, vidite prostora za razvoj, ali i za posao u Srbiji?

- Mislim da trenutno situacija nije na zavidnom nivou i potpuno je opravdano da se mi mladi plašimo za svoju budućnost. Nadam se da će se stvari promeniti jer sam jako vezana za Srbiju i volela bih da u njoj živim i radim.

  • Najčudnija situacija koja vam je rešila neku nedoumicu za ulogu?

- Ne sećam se nijedne posebne situacije koja je direktno uticala na građenje nekog lika. Često me povuče osećaj, ali trudim se da svakodnevno posmatram stvari i da se bogatim iskustvima. I mislim da tako lakše rešavam nedoumice vezane za neki lik, kao i nedoumice u životu uopšte.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading