"DAJ, NEMOJ DA SE FEMKAŠ!" Glumica otkriva detalje stravičnih razgovora sa kastinga, ovako je izgledao njen najsvežiji SUSRET sa Lečićem!

Autor:

Zabava

11.03.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica otkriva šta njene mlađe koleginice doživljavaju.

"DAJ, NEMOJ DA SE FEMKAŠ!" Glumica otkriva detalje stravičnih razgovora sa kastinga, ovako je izgledao njen najsvežiji SUSRET sa Lečićem!

Foto: ATA images, Novo Jutro

Lečić

Glumac Branislav Lečić  govorio je o svom suđenju sa mlađom koleginicom Anđelom Jovanović. Juče je održano prvo pripremno ročište, a suđenje je zakazano za 30. septembar. Podsetimo, Lečić je tužio Anđelu za povredu uvrede i časti nakon što je odbila da snima scene sa njim u seriji "Radio Mileva", nakon čega je njegovu ulogu dobio Irfan Mensur.

- Ja ne bih bio čovek da me to ne boli. Šta oni podržavaju? Je l' podržavate to da se nekome ukine pravo na rad? Sledeće pitanje je njeno pravo da bira sa kim će da radi. Pitanje izbora je slobodan, ali to se radi na vreme. Ja sam potpisao ugovor, a osam sati pre toga dobijam informaciju da ona ne želi. Slobodan izbor, da, ali ne na neprofesionalan način. Ako je razlog podrške Anđeli to što me smatraju krivcem zbog onoga što je bilo sa Danijelom, onda je to potpuno ludilo. Sama optužba je kazna i ne obazire se ni na kakve činjenice. Je l' ja treba da budem kolateralna šteta? Je l' želite da me vidite mrtvog? Je l' to satisfakcija? Gde je kraj? Glumci su počeli jedni druge da jedu, što je sramota za profesiju! Ta solidarnost oko rada je nešto što mora da pripada našoj zajednici. Ne možete na laži da zidati svoja poverenja! - rekao je Lečić za "Informer TV".

Republika

Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC, ATAImages

Branislav Lečić i Anđela Jovanović

 

Njegova koleginica, Mirjana Karanović, pružila je podršku Anđeli, pa otkrila kroz šta sve glumice prolaze, a o čemu često ne govore:

- Ja nikada nisam bila bespomoćna, imala sam karijeru od samog početka i imala sam moć. Svaka glumica koja ima karijeru - ima i moć. Njih producenti ne diraju! Moje studentkinje su se ohrabrile da govore o tome šta su doživljavale na tim kastinzima, svašta sam čula, od ljudi koji su bili prisutni, šta se tu izgovara, ali o tome se ne govori. Mi živimo u društvu koje još uvek smatra ono "Daj, nemoj da se femkaš", što je jezivo - govorila je Mirjana Karanović za Star.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel,Printscreen

Branislav Lečić i Mirjana Karanović

 

Nedavno je Lečić i sam izjavio da se sreo sa Mirjanom i da joj je prećutno pružio ruku, te da smatra da se ogrešila o njega, ali ona to nije želela da komentariše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Vera

12.03.2024 00:41

Jao, kako su zamorne ove glumicice!

Odgovori 26 28
Danijel

12.03.2024 06:06

Mirjana se drzala feminizma,pa ostala baka devojka.

Odgovori 20 12
Mara

15.03.2024 16:48

@Danijel - A Vi draga gospodjo mislite da je to nesto Lose, baka devojka?Sva sreca je u udaji.Koliko srecnih udatih zena.Svaka cast na nacinu razmisljanja

pera

12.03.2024 19:58

pa ova Karanović je tukla neku komšinicu i slomila joj ruku

Odgovori 20 6