Kralj: Srbijo, izvini što sam pravio budalu od sebe!

Autor:

Zabava

25.04.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj otkriva da je njegovo ponašanje bilo više od običnog zabavljanja i da je to bila perfektno izvedena strategija kako bi privukao pažnju na ozbiljne probleme s kojima se svakodnevno suočavamo.

Kralj: Srbijo, izvini što sam pravio budalu od sebe!

Foto: Privatna arhiva

U svetu šokantnih skandala i neobičnih obrta, Dejan Stanković Kralj, prvi Srbin u istoriji koji je postao zvanični kandidat iz Brisela za ulazak u Evropski parlament se izdvaja kao figura koja je hrabro zakoračila iz tame u svetlost, iz konfuzije u jasnoću.

Sa uspešnom karijerom na dva kontinenta, od Brisela do Beograda, Dejan nije samo ime koje sija na plakatima širom Belgije, kao kandidat za evroposlanika hriscansko-demokratske stranke u Briselu već i ličnost koja se hrabro suočava sa svojom prošlošću, nudeći iskrenu ispovest kao putokaz ka svojoj političkoj viziji.

Upamtili ste ga kao domaćina emisije "Luda kuća", gde je svojim ponašanjem često provocirao pažnju javnosti. Međutim, Kralj otkriva za srpske medije da je njegovo ponašanje bilo više od običnog zabavljanja i da je to bila perfektno izvedena strategija kako bi privukao pažnju na ozbiljne probleme s kojima se svakodnevno suočavamo.

- Dok sam se smejao i ludovao, mom srcu je bilo teško zbog nepravde u društvu - izjavio je i dodao:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dejan Stanković Kralj

- Moje ludilo je bilo samo maska ispod koje se krio ozbiljan akademski građanin sa bogatim iskustvom i dubokom verom i zato imam potrebu da kažem: "Srbijo, izvinjavam se zbog mog skandaloznog ponašanja u emisiji "Luda kuća", gde sam se kao akademski građanin pretvarao da sam budala. To je bio deo mog performansa i glume kako bih skrenuo pažnju na probleme u društvu. Iako sam to radio na način koji je privukao pažnju, želim da naglasim da sam mnogo više od toga. Ja sam profesor i akademski građanin sa fakultetskim obrazovanjem.

Dejan Stanković Kralj, sa dve fakultetske diplome i tečnim poznavanjem pet stranih jezika, svoj život je posvetio obrazovanju i pravdi. Kao profesor pravoslavne veronauke u Briselu, proveo je dve decenije izgrađujući mostove između različitih kultura i vera, insistirajući na važnosti okretanja Bogu i pokajanja kao puta ka spasenju.

Ipak, manje se zna da to nije bio jedini put kojim je Dejan Kralj služio zajednici. Kao zvanični sudski prevodilac u Briselu, svojim jezikoslovnim veštinama pomagao je u donošenju pravde na brojnim suđenjima gde je istovremeno prevodio na stotine slučajeva u zatvorima i policijskim stanicama.

- Sada je vreme da se oprostim od zabavnog šou biznisa i predstavim se naciji kao pravi Dejan Stanković - rekao je Kralj i dodao:

- Moja politička ambicija nije samo usmerena ka ličnom uspehu, već ka unapređenju ljudskih prava.

Dejan Stanković trenutno nastoji da postane prvi Srbin koji će ući u Evropski parlament kao predstavnik Brisela. Sa svojom bogatom prošlošću u obrazovanju, pravdi i humanitarnom radu, on već privlači pažnju evropskih zvaničnika i medija, predstavljajući se kao perspektivni lider koji obećava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading