Plemeniti projekat dr Kenana Crnkića: Knjiga "Pazi kojeg vuka hraniš" i na Brajevom pismu

Autor:

Zabava

22.10.2018

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Balkanski bestseler „Pazi kojeg vuka hraniš" dr Kenana Crnkića, knjiga koja govori o sreći, tome kako je pronaći, postići i trajno zadržati biće na 63. Međunarodnom Sajmu knjiga u Beogradu premijerno predstavljena u svom novom ruhu. Ona je sad ispisana i Brajevim pismom kako bi bila dostupna slabovidim i slepim osobama.

RepublikaFoto: Promo foto
Kenan Crnkić

"Sreća je jedina stvar koja se umnožava kad se deli i koja je sama sebi dovoljna", podseća dr Kenan Crnkić, doktor ekonomije i predavač na svetskim univerzitetima koji čitaocima u svojim knjigama otkriva male tajne o sreći u uspehu.

Uz podršku izdavačke kuće Data status dr Kenan Crnkić je omogućio slepim i slabovidim licima da se susretnu sa velikim životnim istinama i smernicama ispisanim na stranicama knjige "Pazi kojeg vuka hraniš" koje vode ka srećnijem i ispunjenijem životu.

Promocija knjige dr Kenana Crnića "Pazi kojeg vuka hraniš" na Brajevom pismu zakazana je za subotu 27. oktobar u 12h na Međunarodnom Sajmu knjiga u Beogradu, na štandu izdavačke kuće Data status, u hali 1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading