Zorica razvela oženjenog čoveka!

Autor:

Zabava

20.11.2018

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Zorica Radojković našla se u žiži javnosti nakon što se otkrilo da je bila u vezi sa muškarcem koji je od nje stariji više od 30 godina, a sada je i sama priznala da je razvela znatno starijeg oženjenog muškarca koji je bio u braku 12 godina!

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Zorica Radojković

Radojkovićeva je poznata po tome da voli veze sa starijim partnerima, a kako to više nema potrebu da krije, ispričala je da je jednom prilikom upravo ona bila razlog što se jedan čovek razveo od svoje supruge.

 Zorica: Taj muškarac je bio u skladnom braku, ali je voleo da švrlja

- Nije tačno da su svi muškarci sa kojima sam bila mnogo stariji od mene. Ali ja nikad nisam ni krila da volim da sam sa zrelijim partnerima. Jednom mi se dogodilo da sam slučajno razvela muškarca sa kojim sam se viđala šest meseci. Kasnije sam saznala da ga je žena ostavila zbog mene, ali mislim da je za to on sam kriv. Rekao mi je da se oni jako dugo nisu viđali i da se čuju samo zbog dece, a u stvari je slagao. Oni su bili u skladnom braku, ali je on voleo da švrlja okolo. Pošto je bio imućan, jer je držao jednu privatnu firmu, sastajali smo se po luksuznim restoranima i vikende provodili u skupim hotelima. Rekao mi je jednom prilikom: "Ti si idealna žena. Ne mogu da odolim tvojoj ambiciji i ženstvenosti. Takva žena je potrebna svakom muškarcu". Njega je oduševljavalo to što sam htela da upišem doktorske studije i što sam uporedo sa tim želela i da zarađujem.

RepublikaFoto: Prntscrin
Zorica Radojković

- Njegova supruga je bila vrlo lepa žena, ali mi je rekao da je imala mnogo mana i da zbog toga hoće da je ostavi - ispričala je Zorica, međutim, njeni cimeri su odmah počeli da je zadirkuju jer, kako kažu, njena priča ne pije vodu. Ivan Marinković i Milutin Radosavljević Mili su je prvi napali, tvrdeći da je Radojkovićeva sigurno znala da je njen partner oženjen, ali da mu je svesno napravila problem. Zorica je pokušala da se opravda i sve im još jednom objasni.

- On je bio u braku 12 godina u trenutku kada smo se upoznali i počeli aktivno da se viđamo. Prijala mi je njegova energija i način na koji razmišlja. Tek kasnije mi je priznao da je njegova supruga pronašla moje i njegove poruke koje smo razmenili, a kako je već pre toga jednom posumnjala da je vara, to ju je samo ubedilo da donese odluku i konačno se razvede. Ja sam mu tada objasnila da nemam nameru još uvek da se udajem i da će to uslediti nakon što stanem na noge i sebe finansijski osiguram - objasnila je Radojkovićeva.

Muškarac sa kojim se viđala je pokušao da joj objasni da ne treba da brine o novcu jer će joj on sve obezbediti, pa je postao napadan.

- Krenuo je da navaljuje da se preselim u jedan od njegovih stanova koji izdaje u centru grada, ali sam ga odbila. Videla sam da će mi napraviti problem, pa sam tu šemu prekinula na vreme, srećom, posle nekoliko pokušaja da me povrati, prestao je da me zove, a ja mu se do danas nisam javljala - otkrila je Radojkovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading