Ivan ne želi da Lena zove Rašu tata: Marinković odlučio da se bori za nju, a evo šta kaže za Željka!

Autor: Svet

Zabava

23.11.2018

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnika rijalitija "Parovi" Ivana Marinkovića već duže vreme tišti rana koja mu se urezala duboko u srce!

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ivan Marinković

On  ćerku Lenu, koju je dobio u braku sa Gocom Tržan nije video godinu dana, a strah ga je da će pevačicin drugi muž Raša Novaković doći na njegovo mesto.

- Ćerku nisam video više od godinu dana, nemam kontakt sa Lenom i to me boli. Nesrećan sam zbog toga i imam strah da će neko drugi doći na moje mesto, da će ona Rašu zvati tata, a ne mene i to me najviše boli - kaže Marinković, i umesto da se zapita zašto je to tako, on proziva bivšu suprugu:

Foto: printscreen/instagram.com/gocatrzan
Goca tržan sa ćerkom Lenom

- Goca godinama unazad hoće mene da uništi, ali ja znam da ću istrajati u toj borbi i da ću sa svojom ćerkom biti u najboljim odnosima. Ostao je još deo alimentacije koji nije plaćen u celosti, ali ću ga platiti. Nije poenta u parama jer ćerka ne oskudeva ni u čemu, već je poenta u pohlepi i sujeti, ali ja ću svoje da obavim i tu Goca ne treba da se brine.

Ivan dodaje i da često razmišlja i o sinu Željku, kog mu je rodila Miljana Kulić:

- Miljana mi ne nedostaje jer nemam emocija prema njoj, a mali sin mi i te kako nedostaje. Iako ja ne pokazujem emocije, što bi verovatno svi ovde osudili, to je moje dete i nedostaje mi. Ja zasad ćutim i čekam da vidim kako mi sin odrasta, i u skladu sa tim, ako bude potrebe, preuzeću sve mere za starateljstvo. Kulići treba da brinu o detetu, a postoje i službe koje će odlučiti o tome kome dete treba da pripadne. Iskreno, voleo bih da on bude sa mnom!

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/miljanicakulic
Miljana Kulić sa sinom Željkom

U međuvremenu Marinković priželjkuje da dobije i treće dete.

- Drago mi je što ljudi vide da je moja ljubav prema Jeleni prava i ne želim više da dokazujem to. Takođe, siguran sam i u njenu ljubav prema meni, ona ima taj neki gard, ne pokazuje svima koliko me voli već samo meni i ja sa tim nemam problem. Sa Miljanom mi se dete desilo slučajno i ne želi da se to ponovi sa Jelenom, sa njom bih to radio sa velikim zadovoljstvom. Posle mnoge godina poželeo sam da ponovo imam dete sa ženom koju zaista volim - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading