Milijana: Požgaj, hoću da se udam za tebe! Bogdanovićka odlepila za Aleksandrom!

Autor:

Zabava

10.04.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza kontrovertnih učesnika sedme sezone rijalitija "Parovi" Milijane Bogdanović i njenog dečka Milojka Božića trenutno je na rubu propasti zbog toga što je mlada takmičarka bacila oko na bivšeg političara Aleksandrta Požgaja, za kog sada želi da se uda!

RepublikaFoto: facebook.com/Milijana Božić
Želi da raskine sa Milojkom i bude sa Požgajem...

Kako saznajemo, Milijana je nakon nezaboravnog seksa koji je imala u Tajnoj sobi sa Aleksandrom rešila da ostavi svog partnera Milojka i po prvi put u životu uplovi u vezu sa muškarcem koji je bliži njenim godinama.

- Bogdanovićka je rešila da više neće da krije da joj se Požgaj sviđa, pa je u međuvremenu shvatila da je bolje da svom dečku Milojku sve iskreno kaže. Svesna je da nije u redu da ga pred kamerama vara sa bivšim političarem, pa sad hoće sve da reši dok se stvari nisu dodatno zakomplikovale. Milijana je dugo vagala i ubeđivala sebe da joj nikako nije mesto pored Aleksandra, ali je posle seksa sa njim shvatila da joj je lepo u njegovom društvu, da pored njega može da ima sve, pa više neće da okoliša - priča upućen izvor.

Ivan: Milijana je dozvolila da joj Požgaj gura ruke u nedra ili bedra i da je pipka po međunožju

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Požgaj je potpuno zaludeo...

Kako dalje saznajemo, Milijana je Požgaju posle vrele akcije u Tajnoj sobi rekla, da bi se istog trenutka udala za njega da su okolnosti drugačije.

- Bogdanovićka je posle seksa sa Aleksandrom shvatila koliko joj se on svideo, pa ga je u hodniku zagrlila i na uvo šapnula: "Sad bih se udala za tebe da mogu". Požgaja ove reči nisu iznenadile, pa se nije bunio, već se samo nasmejao. To ne bi bilo ni najmanje čudno da ga napolju ne čeka supruga Ivana Požgaj - završava naš sagovornik koji je upoznat sa dešavanjima u zemunskoj vili. U prilog našim saznanjima ide i činjenica da rijaliti učesnica svog dečka Milojka što pre želi daskloni iz vile, te bi Božića da može, odmah poslala napolje jer je star i bolestan.

Nakon žestokog seksa koji su imali u tajnoj sobi rijaliti učesnica je shvatila da je bolje da svom dečku Milojku iskreno prizna da je više ne zanima

- Ako bih morala da biram koga bih poslala kući, to bi bio Milojko. Star je i bolestan, tako da bih Požgaja sačuvala u vili - rekla je tom prilikom Milijana. Novi stanari vile u Zemunu Milijana Bogdanović i Milojko Božić nimalo se ne dopadaju ostalim učesnicima rijalitija "Parovi", a posebno im je mlada dama iritantna i nemaju nimalo lepo mišljenje o njoj.

- Razvratnice! Bludnice! Nećemo ti dozvoliti da uništiš brak Aleksandra i Ivane Požgaj. Ja znam da ti je to cilj, ali pratimo te svi, nećemo te ostavljati samu s njim, od sada sam ti ja noćna mora - poručio je Milijani Nikola Lakić, dok su ga ostali učesnici podržali u tome i oštro osudili njeno vulgarno ponašanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Milojko joj sada star i bolestan...

Nakon toga je Ivan Marinković je izneo nekoliko šokantnih detalja o svojoj cimerki.

- Milijana je dozvolila da joj Požgaj gura ruke u nedra ili bedra i da je pipka po međunožju, pravi se da je fina, a u stvari joj sve to prija - rekao je kratko Marinković, sa čim su se ostali učesnici složili.

Podsećamo, Bogdanovićka je napravila pravu pometnju sa Aleksandrom Požgajem, s kojim je imala seks u tajnoj sobi, o čemu je Rijaliti prvi pisao. U poslednje vreme njih dvoje dosta vremena provode zajedno, a pokušali su da sakriju da su bili intimni. Milijana se ozbiljno zagrejala za njega, te tako iza leđa deda Milojku pravi planove sa Požgajem. Ovakvo njeno ponašanje ostali učesnici vile ne podržavaju, pa joj jasno stavljaju do znanja da će se truditi da joj pokvare ostatak boravka u rijalitiju, kao i sve njene planove.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading