(VIDEO) Veliki šef im zadao ozbiljan udarac: Nema više se*sa u tuš kabini!

Autor:

Zadruga

09.04.2019

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef obavestio je zadrugare da će im uskratiti postavljanje čaršafa u toaletu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari ostali zatečeni odlukom velikog šefa...

Naime, oni su pravili improvizovane kabine kako bi imali intimne odnose, a sada mogu da zaborave na to. Međutim, s obzirom da u Imaginarijumu parovi redovno upražnjavaju ovakav vid aktivnosti, ovo pravilo poljuljalo im je tlo pod nogama. 

- Zadrugari, podsetićemo vas kako je došlo do kamera u kupatilu. Većina vas nije želela da poštuje pravilo koje je govorilo o tome da niko više od jedne osobe tamo ne može da boravi. Na osnovu vaših glasova ste vi odlučili da vam ne smeta to što ćemo moći da vas snimamo u toaletu. Par meseci nakon toga, baš oni koji su rešili da se postave kamere počeli su da kače čaršave u tuš kabinu. S obzirom na to da je ovo prešlo u naviku, doneli smo sledeću odluku. Kačenje čaršafa u tuš kabinu je zabranjeno. Neophodno je da nosite i bubicu - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Marko i Luna, David i Ana najviše su se iznenadili, ali i uznemirili ovom odlukom, dok je jedina Aleksandra likovala zadovoljna što će im se*s biti na neki način uskraćen tokom boravka, makar što se tiče skrivenih mesta. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

09.04.2019 20:51

Nije zabranjen seks. Zabranjeno sakrivanje. Radite šta hoćete ali sve će biti snimljeno.