Dalila u suzama! Baš na Bajram i to na kućnom pragu: "Ja sam gotova, pući će mi srce!"

Autor:

Zabava

05.06.2019

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja pobednica rijalitija "Parovi", Dalila Dragojević, objavila je nedavno na Instagramu kako je provela Bajram i kako se iplakala na kućnom pragu.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila Dragojević

Nju je tamo iznenadio otac koji je sa poklonima svratio u posetu.

Huso Mujiće je bio nenajavljen - za nju. Ali se zato dogovorio sa njenim suprugom, Dejanom Dragojevićem, s kojim je izabrao prsten koji je poklonio svojoj mezimici.

- Bajram Šerif Mubarek Olsun. Jutros sve standard. Odlazak muškaraca u džamiju, povratak iz džamije na kafu. Mi odlazimo kod babe da ga vidimo i čestitamo Bajram. Vraćamo se kući. Ja idem malo da odremam jer nisam spavala celu noć. Zaspem. Čujem zvono. Izlazim iz kuće, kad na vratima Deki kaže: "Vidi ko se sakrio", ja pogledam kad ono moj babo se sakrio iza balona i cveća. Eh, bože, koliko sam se isplakala. Najlepši Bajram ikada. Dobila sam i zlatni prsten (kaže Deki da su ga birali zajedno)! Ljudi, puca li srce od sreće? Ako puca, ja sam već danas gotova - napisala je Dalila u opisu fotografije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

07.06.2019 12:25

Jel ovo realno da bi se objavljivalo?