Željko Mitrović o peticiji za zabranu rijalitija: Nadam se da će potpisnici naći sreću na novim kanalima Pinka!

Autor:

Zabava

26.06.2019

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnik televizije Pink i rijaliti formata "Zadruga" oglasio se otvorenim pismom povodom prikupljanja potpisa protiv rijaliti programa na komercijalnim televizijama u Srbiji.

RepublikaFoto: Prntscrin
Željko Mitrović

On je u psimu naglasio da njegova televizija neće odustajati od emitovanja programa koji zaokuplja široke narodne mase. 

- U zemlji u kojoj bi svi da uređuju televizijske programe i da budu cenzori medija, nije ništa novo ili neuobičajno da se pojedini opozicioni političari bune što je Lunina fiskultura ili Stanijina joga oko 70 puta popularnija od njih ili njihovih ideja! Televizija Pink ovih dana doživljava svoj  istorijski maximum u gledanosti i to zahvajujući lojalnosti vise od 5 miliona gledalaca u Srbiji! To samo znači da će televizija Pink nastaviti da razvija programe koji zaukupljaju najviše pažnje televizijskog auditorijuma u skladu sa svim postojećim zakonima i pozitivnim propisima, ali i pratiti sve svetske trendove, kao što su rijaliti "Love Island "u Nemačkoj ili  "Naked Attraction" u Britaniji. Ovi evropski trendovi su mnogo avangardniji I slobodniji od srpskih rijalitija, ali takav medijski pluralizam nam donosi evropska budućnost! I da ne bih bio isti kao Dragan Đilas koji je rijalitije doveo u Srbiju i na njima enormno zarađivao nehajući za ljude kojima se rijaliti programi ne sviđaju, ja ću, za razliku od njega, za neljubitelje rijliti programa, koji su u ogromnoj manjini ipak od septembra lansirati novi "ART KANAL" koji ce 24 sata dnevno tretirati samo kulturu i umetnost kroz sjajne domaće i strane dokumentarne serijale! Uz veliku žejju da će potpisnici ovakvih peticija naći svoju sreću na našim novim kanalima.

Srdačno Žejko Mitrović

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ, Promo foto
Zadruga je oborila sve rekorde gledanosti...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading