Deca mi nisu primarni problem: Ivan Marinković užasnuo izjavom!

Autor: Kurir

Zabava

15.07.2019

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši suprug Goce Tržan, Ivan Marinković upravo je izašao iz rijaliti programa "Parovi", a odmah ga je sačekala vest da ukoliko ne isplati iznos od 500.000 dinara na ime alimentacije bivšoj supruzi za ćerku Lenu, može da završi u zatvoru.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Briga ga za decu... Ivan Marinković

Međutim, Marinković nije mnogo mislio na to već kako će započeti zajednički život sa svojom izabranicom iz rijalitija Jelenom Ilić s kojom se neprestano tukao:

- Ponosan sam na Jelenu što je osvojila osmo mesto. Pokazali smo i ružne stvari, ali sredićemo sve. Imam ožiljke od njenih udaraca, ali kako bi ona rekla: „I posle svega, ja volim njega“. Mislim da će naša veza da opstane. Planiramo zajednički život- kaže Ivan.

Foto: facebook.com/Zadko Sila
Tukli se, a sada će da žive zajedno...

Besan što njegova ćerka Lena, Gocinog supruga Rašu zove ocem, Marinković je izjavio da su mu deca sekundarna stvar, a alimentacija ništa strašno:

RepublikaFoto: Prntscrin, printscreen/youtube.com/ Goca Tržan
Goci duguje 500.000 dinara na ime alimentacije...

- Nemam ja nikakve probleme, imam samo da platim alimentacije. Prvenstveno sam novac zaradio da platim to što sam imao. Poslednja informacija koju imam je da moja ćerka Rašu (Gocinog sadašnjeg supruga, prim. aut.) zove tatom. Veoma mi je teško, ali o tome ne pričam. Kada budem sagledao stvari na pravi način, onda ću da komentarišem. Želim prvenstveno da se posvetim Jeleni i našem zajedničkom životu, a ono što mi je propratno i što me čeka jeste problem sa ćerkom i s Miljanom - izjavio je Marinković.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Ona ne želi njegov novac... Ivan i Miljana

Ivan koji sa Gocom ima ćerku Lenu (12) i sa Miljanom Kulić sina Željka koji još nema ni godinu dana, ali kog rijaliti učesnica nije želela da prijavi kao Marinkovićevog sina, sada tvrdi da ga deca baš i ne interesuju:

- Možda vama ružno zvuči, ali meni ne. To nije primarni problem, jer ja nisam odlučio da to tako bude. Moj problem koji imam sa ćerkom i sinom je sekundarni. Goca je ta koja potencira tu temu, kao i Miljana. Ona je ta koja je za Željkovog oca stavila N. N. osobu. Da je stavila mene kao oca, ja bih se posvetio tome - završava Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dane

15.07.2019 10:46

Svima su deca primarni problem i cilj.

Odgovori 18 0
Vlado

15.07.2019 11:53

Ne može majka da stavi ime oca. Otac je trebao da dodje kod matičara i prizna dete kao svoje, a majka da se saglasi sa njegovim priznanjem da je on otac.

Odgovori 17 0
Ljubica

15.07.2019 12:19

@Vlado - Samo sto Ivan nije otac Miljaninog deteta...

Odgovori 2 11
Danilo

15.07.2019 12:37

@Ljubica - Samo DNK može utvrditi ko je otac deteta.

Odgovori 14 0