Svetski mediji bruje o Milijani i Milojku: Ovo su svi detalji svadbe kontroverznog para!

Autor:

Zabava

01.08.2019

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par o kome bruji cela Srbija, Milojko Božić iz Pilatovića, koji ima 74 godine, i njegova 53 godine mlađa izabranica Milijana Bogdanović, šokirali su i svetske medije svojom nesvakidašnjom ljubavnom pričom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milojko i Milijana...

Sada o Milojku i Milijani priča ceo svet, a britanski sajt Daily Mirror, preneo je priču o ovo dvoje ljudi i njihovoj ljubavi koju planiraju da krunišu brakom.

Uprkos svim usponima i padovima koje su Milijana i Milojko imali dok su boravili u rijaliti programu "Parovi", ipak su odlučili da se venčaju 7. septembra ove godine. Takođe su naglasili da se oboje izuzetno raduju gala događaju koji predstoji.


- Skoro da smo sve spremili. Ja ću nositi belu haljinu i ne mogu da dočekam. Biće to zapanjujuće venčanje - izjavila je Milijana.

Podsetimo, Milijana je Milojka tokom boravka u rijalitiju prevarila sa 35 godina starijim i oženjenim muškarcem Aleksandrom Požgajem. Ona je priznala da je sa njim bila intimna, ali da nisu imali pravi se*s, već samo oralni, kao i da je bilo dodira i maženje.

RepublikaFoto: Prntscrin
Požgaj i Milijana...

Uprkost svemu, Milijana je shvatila da joj se Milojko više sviđa, te je i odlučila da ostane sa njim.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading