OTKRIVAMO! Supruga Kristijana Golubovića ulazi u rijaliti! Ima mnogo toga o mom mužu što se još ne zna!

Autor:

Zabava

13.08.2019

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Golubović, supruga Kristijana Golubovića, sa kojim ima ćerku Veru, pregovara sa produkcijom Hepi televizije o ulasku u osmu sezonu rijalitija "Parovi".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ivana Golubović

Kako Rijaliti saznaje, Golubovićeva ozbiljno razmišlja o ulasku u zemunsku vilu jer je produkcija ponudila pozamašnu sumu ženi opasnog momka, koji još uvek izdržava zatvorsku kaznu u Zabeli.

Naime, sudeći po iznosu koji bi Ivana zaradila ukoliko uđe u rijaliti, i to sumanutih 200.000 evra, vrlo je moguće da će Ivana biti učesnica jer bi tim novcem mogla da obezbedi ćerku Veru.

- S obzirom na to da su Kristijan i ona u nategnutim odnosima i da je vrlo moguće da će brak okončati čim on izađe iz zatvora, Ivana ozbiljno razmišlja o tome da prihvati ponudu produkcije Hepija i uđe u rijaliti jer su joj ponudili čak 200.000 evra, što bi joj mnogo značilo za budućnost. Ona se ionako stara sama o njihovoj ćerkici Veri, tako da joj kao samohranoj majci nije lako - započinje priču dobro obavešten izvor i otkriva detalje pregovora.

Ivana će i te kako imati šta da ispriča u rijalitiju, ima mnogo toga o Kristijanu što se još ne zna

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Rešila da otkrije sve o mužu...

- Ivana je namazana iako deluje da je mirna i povučena, ali to je samo zato što je bila u Kristijanovoj senci. Ona je imala dosta uslova za ulazak, ali glavni je bio da joj se omogući da viđa ćerku minimum jednom nedeljno. Retko se odvajala od svoje mezimice, pa joj to najteže pada od svega. Tražila je da ne mešaju Kristijana u njeno učešće i da mu ne dozvole da se javlja telefonskim putem u program kako joj ne bi pravio probleme - navodi izvor i dodaje:

Tražila je da ne mešaju Golubovića u njeno učešće i da mu ne dozvole da se javlja telefonskim putem u program kako joj ne bi pravio probleme

- Ivana je zauzvrat produkciji obećala da će i te kako imati šta da ispriča u rijalitiju i da ima mnogo toga o Kristijanu što se još ne zna. Ona je, očigledno, rešila i da javnosti otkrije sve, tako da njen motiv nije samo novac. Da li će se oko svih uslova dogovoriti i kako će Kristijan reagovati kada sazna, saznaćemo uskoro - zaključio je izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Ivanom kako bismo proverili ove navode, ali se ona nije javljala na telefon poznat redakciji do zaključenja ovog broja.

Već gostovala u "Parovima"

Ivana Golubović pojavila se sa Kristijanom pred kamerama Hepi televizije i to u vili "Parova" 2016. godine, nakon Kristijanovog učešća u rijalitiju "Farma". Ivana je tada milionskom auditorijumu priznala da joj često nije bilo lako pored Kristijana, te da je mnogo smršala tokom njegovog boravka u "Farmi".

- Imala sam 64 kilograma, sada imam 55, toliko sam se potresla dok sam gledala pojedine scene i šta mu rade na imanju, nisam mogla da dođem sebi često. Čak sam pomišljala da mnoge od tih stvari nisu zaista istina - rekla je Ivana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jelena

13.08.2019 21:43

A da li će sve da nam pokaže?

željko

14.08.2019 13:34

Neka nam otkrije sve.