Parovi digli paniku: Žele da izbace ovu takmičarku, jer se plaše da će se UBITI u rijalitiju!

Autor:

Zabava

27.09.2019

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo već postaje alarmantno!

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Anđelina

Slađa Petrović i Ana Spasojević prethodne večeri razgovarale su o Anđelini Nikolić koja je kao pobednica "Novajlija" na poklon dobila mogućnost da uđe u "Parove", te je se na taj način pridružila rijaliti ekipi u velelepnoj vili u Zemunu. 

Slađa je istakla kako smatra da "nema više pomaka" što se nje tiče te da nema šta voše da priča sa njom, dok je Ana šokirala kada je otkrila da je Anđelina popila deterdžent pa njoj ostavljena na čuvanje. 

- Ja mažem kremu, a ona meni prilazi u ostavi i pita da li možemo da pričamo. Ja joj kažem mislim da ne vredi više, jer nema pomaka - rekla je Slađa. 

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Anđelina

- Više mi je dosta pričanja sa njom. Ona svako veče sve gore stvari radi. Ono veče kad je popila deterdžent zamolili su me da sedim sa njom. Sedela sam do osam ujutru sa njom - ubacila se Ana. 

Podsetimo, turbulentnoj Anđelini iz šale ponuđeno je da pojede baterije, ne bi li se oraspoložila. Jelena Gavrilović napravila je opštu pometnju u kući kako bi se s takvim šalama prestalo, jer smatra da bi devojka zaista mogla da uradi to. 

- Nemoj joj davati takve ideje, stvarno će to uraditi! Stvarno joj to može pasti na pamet - sigurna je bila Jelena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading