Ulazi u Zadrugu? Mladen Vuletić zvanično saopštio da napušta Happy TV i Parove!

Autor:

Zabava

30.10.2019

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Vuletić, pobednik sedme sezone "Parova", oglasio se na društvenoj mreži Instagram i time šokirao sve njegove fanove i rijaliti pratioce.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Mladen Vuletić

Vuletić je nedavno objaviop da njegov honorara od pobede još nije legao i tom prilikom rekao da se rastaje od Happy televizije.

Mladen je ovom ovom objavom izazvao buru komentara, a verujemo da će tako biti i ovaj put.

Naime, Mladen je objavio fotografiju logoa rijalitija "Parovi" i rekao im zbogom zauvek.

Foto: instagram.com/printscreen
Mladen napušta Happy i Parove

- Došlo vreme da se rastajemo... 4 godine smo se družili, nekad lepo, nekad ne... a u zadnje vrijeme, uopste ne... Hvala puno Meri, koja me je otkrila 2015. godine i Aleksandri, ali Aleksandra se tu ne pita ništa, jer iznad nje ima neko ko vedri i oblači... Jbg, tako mora da bude... nisam ispoštovan i razočaran, odlazim... Ja sam za rijaliti igru Ronaldo, a i Ronaldo je promijenio klub - pisalo je u Instagram objavi Vuletića.

Ipak, mnoge zaintrigirala rečenica da "menja klub", što bi u prevodu moglo da znači da ulazi u "Zadrugu", rijaliti šou televizije Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading