Mladen Vuletić izneo šok detalje kako je kre*nuo Mariju Kulić: Ušla je potpuno gola u tuš kabinu!

Autor:

Zabava

13.11.2019

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Vuletić, pobednik sedme sezone Parova izneo je šokantne tvrdnje vezane za Mariju Kulić.

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić/instagram.com/mladenvuleticdjoma
Mladen se ložio na Mariju

Naime, Vuletić je u Tajnoj sobi ispričao sve o svom navodnom poznanstvu s majkom Miljane Kulić, koje datira davno pre rijalitija.

- Ja sam se s porodicom Kulić upoznao pre Parova, pre nego što sam upoznao Miljanu. Ja Miljanu znam kad je bila mnogo manja devojčica, kad ju je majka vodila na more u Sutomore. Ja sam imao 17 godina, a u to vreme je Marija Kulić imala 32 ili 33 godine. Bila je na moru sa mužem Sikijem i sa ćerkama Miljanom i Tijanom. U to vreme sam ja bio ispod picerije "Montenegro" u Sutomoru kada mi je prišla Marija Kulić i poželela da ima nešto više sa mnom. U tom trenutku sam ja Mariju Kulić gledao kao top ribu. U to vreme je bila plavuša sa izrazitim oblinama, zgodna žena. Pošli smo do tuševa, tu ima i čovek koji je svedok, ušli smo i bilo je što je bilo. Godinama smo se gledali ja i Marija Kulić, da bi na kraju Marija Kulić mene napala za sve što se dešavalo. Ceo taj familijarni gen se pali na mene, i Miljana se isto palila na mene u prošloj sezoni, ulazila mi je totalno gola u tuš-kabinu, htela da ima se*s sa mnom, ali to je sve bilo odbijeno - ispričao je Mladen u Tajnoj sobi vile Parova.

Pogledajte šta je sve rekao o Kulićima u videu: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavko

13.11.2019 18:48

Ove kao Lunjara Đo. Isto vaspitanje.