"Mama šta ti je, pusti me": Marija isprebijala Miljanu pred malim Željkom, šamarala je i vukla za kosu!

Autor: Kurir.rs

Zadruga

13.11.2019

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić išamarala je Miljanu kada je saznala da je imala seks s Lazarom Čolićem Zolom neposredno posle abortusa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Marija

- Marija ne može da podnese Miljanino ponašanje i često je grdi. Kad su pred kamerama, kontroliše se i samu sebe smiruje da ne napravi karambol, ali kad ostanu same, onda nastaje haos. Već nekoliko puta je udarala ćuške ćerki u rijalitiju, ali ozbiljnih batina nije bilo sve donedavno. Kad je Miljana javno priznala da je imala seks sa Zolom samo nekoliko sati posle abortusa, Marija je poludela i otišla u kuću u kojoj njih dve spavaju s malim Željkom. Popila je tabletu za smirenje, ali to nije baš mnogo delovalo - kaže izvor i dodaje da je Kulićki pala klapna kad je ugledala ćerku u prostoriji. 

- Miljana je pitala Mariju zašto je ljuta, pa ju je to još više razbesnelo. Skočila je i počela da je šamara, čupa za kosu i urla na nju. Govorila joj je da je majmun, da je namerno provocira i da će je prebiti. Miljana je samo vikala:

"Pusti me, šta ti je?!" To nije bilo u programu, a njih dve o tome nisu ni pričale pred drugim zadrugarima", rekao je sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
boris

13.11.2019 19:42

Zakasnele batine nemaju efekat.

Nickname

14.11.2019 16:33

Marija je glavni krivac za Miljanino ponasanje. Evidentno je da Miljana ima psiholoske probleme, da je pravila gluposti po skoli, po gradu, Marija je uvek izvlacila iz problema preteci agresivnim ocem i batinama. Takvom detetu je punila glavu o natprosecnoj inteligenciji, sirokim shvatanjima i potrebama. Njeni ispadi u Zadruzi su joj smesni. Sve dok je krave muzare ... Boze me sacuvaj!