ZORICA DUKIĆ : Grešiš Darija, dete treba da vidi oca!

Autor: kurir.rs

Zabava

30.09.2017

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darija Rajković, učesnica rijalitija "Parovi", podelila je sa javnošću svoju životnu priču, a mnogi ukućani su se nadali da će ona u ovoj ispovesti otkriti kako i sa kim je ostala u drugom stanju sa samo 16 godina.

RepublikaFoto: printscreen/TVhappy
Darija Rajković

- Mnogi me osuđuju zato što sam mlada majka. Ali najvažnija je podrška najvoljenijih. Zato me loši komentari nisu doticali - rekla je ona, a onda potpuno iskreno ispričala celu priču:

- Ja sam bilo vrlo mlada, 16 godina, moji su se tada razveli. Teško mi je to palo, tražila sam ljubav u starijem muškarcu. Majku su svi okrivljavali da je ona kriva. Upoznali smo se na koncertu. On mi je bio prvi muškarac sa kojim sa bila. Nisam znala da sam trudna, slošilo mi se u školi. Moju majku su pozvali tada... Ja sam imala osećaj. Otišli smo ginekologu i on je rekao da sam četvrti mesec. Majka je nakon toga kukala i plakala. Nisam imala podršku oca deteta, jer dete nosi moje prezime. Samo mi je rekao da je očekivao da ću biti trudna. On se jeste posle javljao, a kada je bilo najpotrebnije njega nije bio tu. Sad bi da bude tata kad dete ima četiri godine - ispričala je Darija.

RepublikaFoto: printscreen/TVhappy
Zorica Dukić

Na ovo se usprotivila Zorica, koja smatra da Darija greši što ne daje detetu da se vidi sa ocem.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading