Napravila neviđeni skandal u "Parovima": Vendi ponižavala sestru Snežane Jovičić!

Autor:

Zabava

07.02.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Vukelić Vendi prekjuče je u svoju emisiju "Jutarnja kafica" na TV Hepi, koja je u sklopu rijalitija "Parovi", pozvala sestru učesnice Snežane Jovičić, a onda ju je pola sata vređala i napadala.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Vesna Vukelić Vendi

Pevačica je bila uvređena jer je Dragana Jovičić na Fejsbuk profil postavljala njene fotke sa nastupa ispod šatre i na njenu glavu montirala đavolje rogove.

On je takođe kroz statuse dovodila u pitanje Vesninu kredibilnost, kako ona kao vašarska pevačica može da bude i voditeljka emisije. Snežina sestra je takođe apelovala na produkciju da smeni "pevaljku" sa mesta voditeljke.

Kako je Vendi poznata kao neko ko je veoma sujetan i ne može nikome da prećuti, ona je Draganu pozvala u emisiju, a onda ju je napala za sve što je ova do tada pisala na društvenim mrežama. Prestravljena devojka nije mogla da dođe do reči od Vesninih užasnih napada.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Vendi vređa Snežinu sestru

- Dragana, ko si ti? Neko ko sedi u mišjoj rupi i drži daljinski u ruci. Koje su tvoje reference da mene prozivaš? Ti si mali, beli miš koji se bavi tuđim životima. Ne možeš da prozivaš ljude koji su obrazovani i rade bez greške svoj posao. Ja radim u ozbiljnoj firmi i vodim računa o svemu. Kod nas se greške ne dešavaju - ponavljala je Vendi. Ona je Snežinu sestru omalovažavala nekih pola sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
toti

07.02.2020 07:09

Sve je tačno rekla Snežina sestra.Vendi je samo šatorska pevaljka,I takva bi ostala,da se nije pojavila u farmi,gde je zahvaljujući pokojnom Ekremu Jevriću došla u žižu javnosti.Neosporna je njena intelegencija,što joj ne daje za pravo da omalovažava sagovornike.