Učesnica "Parova" otkriva najšokantnije tajne estrade: Pevač pokušao da siluje Atinu, pevačica joj nudila da odrade trojku za keš!

Autor:

Zabava

17.06.2020

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atina Marković Ferari uskoro otkriva užasne tajne estrade: ko se drogira, ko se prostituiše i koji poznati pevač je pokušao da je prisili na seks.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi Stream 1
Atina Ferari

Učesnica rijalitija "Parovi 8" dugo je ćutala o svemu što zna i što je doživela za deset godina, koliko je na estradi. U ceo taj svet kročila je sa nepunih 18 godina, kao estradna plesačica, a onda počela da radi sa pevačima, da nastupa, snima spotove i putuje po zemlji, regionu i svuda po svetu. Za to vreme Atina je doživela mnogo užasnih stvari, koje će uskoro otkriti u "Parovima", a onda i u knjizi, koju uskoro završava.

- Atina je dobra duša, prosta je, veruje svakome i svima. Lakoverna, što bi se reklo. Na početku, kada je krenula da se bavi plesom, bilo je pevača koji su je vucarali svuda, a da joj ništa nisu plaćali. To su bila velika imena. Ona se lomila pored njih, dovodila im muškarce na nastupe, a oni su je jedva vraćali kući posle nastupa. "Jadnik, pun je para, ima kuću kakvu niko nema. Spava na evrima, a meni nema da plati 20 evra za nastup. Žena mu se izoperisala, ima silikone, usta je radila. Svima ću ispričati kako ga vara i kreše se sa momcima dok on peva po Beču, a meni nema da plati", rekla mi je tada besna Atina - tvrdi naš sagovornik.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/atina.ferari.fanovi
Atina Ferari

Kada je shvatila kako funkcioniše estrada, počela je da zahteva da joj plaćaju i imala je super cenu.

- Bio je jedan koji je hteo da je siluje, a veoma je poznat, zvezda velika, peva u "Grandu". Obožavala ga je i poštovala. Gledala ga kao rod. Onda je upao u garderobu kada se presvlačila i pijan hteo da je siluje. Jedva se odbranila od njega. "Majmun je uleteo dok sam bila gola. Smrdeo je na viski i pivo. To je bio kraj nastupa. Izvadio je polni organ i rekao da je to moja nagrada za trud. Počela sam da vištim na sav glas, ali to ga nije omelo da skoči na mene. Žvalavio me je po vratu i grudima. Fuj! Onda sam ga udarila među noge i uspela da se ogrnem i pobegnem. Ispričaću o kome je reč, pa i ako mu to uništi brak", rekla mi je ona. Nešto će reći u "Parovima", a nešto u knjizi koju uskoro završava - nastavlja njena drugarica, a onda nam je rekla da plesačica zna i koje pevačice orgijaju i bave se prostitucijom, te da će sve obelodaniti poimence.

Kao igračica, putovala je sa mnogim estradnim ličnostima i bila svedok njihovih užasnih radnji

- Pored narkomana, silovatelja, stipsi, preljubnika i sličnih kategorija, Atina poznaje i pevačice koje se bave najstarijim zanatom. Putovala je sa mnogim pevačicama sa estrade i bila svedok njihovih užasnih radnji. Jedna od njih joj je nudila da zajedno obrade bogatog biznismena u Beču, gde su zajedno nastupale. "Mamu joj njenu, vamo je fina i ugledna pevačica, žena za primer, uvek doterana, peva lepe pesme, kulturna je, a čim pređe granicu, postaje razvratnica. Je*e se za pare ko luda. Čudila sam se kako ona uopšte zarađuje kad nema neke hitove, a onda sam se zabezeknula. Zvala me je bez blama da idem s njom kod biznismena u trojku. Nudila mi je 1.000 evra. Samo sam odmahnula glavom. Nikada više nisam nigde išla s njom. Srećem je često na snimanjima. Ona se toga i ne seća", rekla mi je Atina, a ona će doslovce napisati o kome se radi u svojoj knjizi, naravno, sa sve dokazima - završava Atinina dobra drugarica koja više nije mogla da ćuti, pa je za Rijaliti ispričala šta to plesačica uskoro sprema.

Foto: ST/D.KADRIĆ

Učesnica "Parova" proganjala Topalka!

Atina Ferari bila je opsednuta pevačem Milanom Topalovićem Topalkom, a njen plan je bio da mu rasturi brak i postane njegova nova gospođa.

Na estradu je kročila još sa 18 godina i od tada njen cilj je bio da se dobro uda i da postane poznata. Postala je estradna igračica, počela je da nastupa sa pevačima, da putuje i zarađuje. Tako je upoznala Topalka i odmah se zaljubila u njega. Bila je to ljubav na prvi pogled. Pisala je njegovoj ženi Vesni, pričala kako je ona njegova ljubav i kako će je ostaviti zbog nje. Kada je Topalko shvatio s kim ima posla i da je stvar izmakla kontroli, blokirao je Atinu na svim mrežama.

Foto: Tanjug

Atina: Branislav Lečić je*e samo pet minuta!

Atina Ferari otkrila je svojevremeno da je Branislav Lečić očajan u krevetu.

Ona je tvrdila da seks s njim traje samo pet minuta. Aktuelna učesnica "Parova" očito je bila besna što je glumac koji je tada bio u braku s voditeljkom Ninom Lečić porekao njihovo poznanstvo, a pogotovo avanturu, pa je rešila da ga javno ocrni pre nekoliko godina. Kako drugačije, nego udarajući na njegove ljubavničke veštine.

- Glumci s vremenom i godinama slabo je*u, zato i dobiju od mene moje standardno "sedi dole, jedan". Ne smeš meni da se zameraš nakon samo pet minuta - napisala je Atina Ferari tada na na svom Fejsbuk profilu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading