(FOTO) Goca Tržan PRECRTALA UČESNICU "PAROVA" IZ ŽIVOTA zbog Ivana Marinkovića!

Autor:

Zabava

26.10.2017

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Rivas nekada je bila jako dobra prijateljica sa Gocom Tržan, ali u rijalitiju "Parovi" ona je postala drugarica njenog bivšeg muža Ivana Marinkovića.

Foto: youtube.com/Pinkove Zvezde
Neće više ni da čuje za bivšu prijateljicu: Goca Tržan

Ove dve pevačice upoznale su se pre dvadesetak godina i od tada su bile u odličnim odnosima. Gostovale su zajedno po emisijama, pile su kafu i odazivale se jedna drugoj na promocije. Vesna se trenutno nalazi u rijalitiju na TV Hepi, gde je jedan od učesnika i bivši suprug njene koleginice. Kako je Marinković izneo niz užasnih stvari na račun Goce, jasno je da je Rivasova stala na njegovu stranu i da se odrekla prijateljstva sa Tržankom.

Kako izvor navodi, Goca je rekla da ne želi više da čuje za nju.

- Od kako se Vesna zbližila sa Ivanom, Goca je rekla da ju je precrtala iz života. Jasno je da se odrekla prijateljstva s njom, čim je mogla da podrži njega, koji Gocu vređa i blati od kako je ušao - rekao je izvor blizak pevačici.

Portal republika.rs došao je do fotografija iz vremena kada su Vesna i Goca bile jako dobre prijateljice, što sada možete i da vidite.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goca Tržan (levo) i Vesna Rivas iz nekih starih, dobrih vremena...
Foto: Privatna arhiva
Nekad bilo, sad se pripoveda...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading