Vesna Rivas zapretila Miliju da će ga ubiti!

Autor:

Zabava

11.11.2017

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Parova" Vesna Rivas ogorčena je na Milutina Radosavljevića Milija zbog vređanja Lepe Lukić, pa mu je čak zapretila ubistvom!

RepublikaFoto: instagram.com/rivasvesna
Vesna Rivas

Žestoka svađa nastala je na roditeljskom sastanku u vili, kada je Dorćolac ponovo napao kraljicu narodne muzike. Lepa se žalila da joj je pozlilo i da joj je pritisak skočio na 190 sa 100, a Rivasova nije mogla da podnese njene suze, pa je skočila da bije cimera.

RepublikaFoto: instagram.com/milutinradosavljevic
Milutin Radosavljević Mili

- Razbiću ti glavu, pe*erčino smrdljiva! Ućuti, kretenu! Vršiš mobing nad ovom jadnom ženom ovde. Kunem ti se, ubiću te! Jesi li me čuo? Zadaviću te. Briga me ako završim na robiji, neću žaliti. Ti, bre, ne zaslužuješ da budeš ovde. Samo vređaš ljude. Pun mi te je više ku*ac. Prestani da lažeš i izmišljaš! Hoćeš li da ubiješ ovu jadnu ženu?! Svega mi, ubiću te. Razbiću te, bre! - vikala je Vesna.

RepublikaFoto: printscreen/happytv
Lepa Lukić

Ostali učesnici su se zabrinuli da će pevačica udariti Radosavljevića i automatski biti diskvalifikovana zbog fizičkog napada. Međutim, ona je uspela da se suzdrži i ne podigne ruku na njega.

Malo je falilo da Lepa doživi infarkt zbog Milijevih uvreda na račun njenog poroka - kocke. On je tvrdio da pevačica vara ljude za novac i da je niko i ništa. Lepa je tražila pomoć lekara.

- Joj, dobiću infarkt! Pa on će me ubiti ovde! - žalila se pevačica nakon posete lekaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading