Miljana se raduje Božiću: Dogodine, ako Bog da, SLAVIM SA DETETOM

Autor: A. I.

Zabava

07.01.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Parova" Miljani Kulić najradosniji hrišćanski praznik mnogo znači, a kako kaže, posebno se raduje sledećem Božiću jer će joj to biti prvi put da ga proslavlja sa prinovom koju očekuje. Naime, vest da je Miljana sa Ivanom Marinkovićem zatrudnela u rijalitiju na TV Hepi izazvala je brojne polemike i spekulacije, a Kulićka je više puta istakla kako je sposobna da se sama stara o detetu. Pošto vreme za praznike najčešće provodimo u porodičnom okrilju, rijaliti učesnica je otkrila da će joj najlepši Božić biti kad ga bude slavila sa bebom.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Miljana Kulić

- Miljana se unapred raduje što će dogodine Božić da provede u svom domu sa bebom, koju će uzeti u naručje. Za praznik treba da se bude sa najbližima, a kako je ona sad trudna, još i u rijalitiju, posebno je osetljiva. Pred sam Božić u više navrata je istakla kako se raduje slavlju, ali da sa posebnom radošću iščekuje Božić sledeće godine jer će joj on biti najlepši. Tada će imati razlog više za sreću, u naručju će imati bebu sa kojom će da slavi. Ona je mlada, ali se raduje svom detetu. Baš pre neki dan kad su svi pričali o praznicima, ona im se poverila: "Sledeći Božić, ako bude dao bog da sve prođe kako treba, pa da slavim sa detetom kod kuće. Radujem se što ću u naručju držati bebu koja će sa mnom doživeti sve čari praznika" - za Srpski telegraf je otkrio izvor blizak produkciji.

 Naslov Kulićka: Jedva čekam da u naručju držim bebu, koja će sa mnom doživeti sve čari praznika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading