(VIDEO) BORA SASUO SVE MACI U LICE

Autor: pink.rs

Zadruga

05.01.2018

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana požalio se da je Maca jedina žena koja ga je javno ponizila na televiziji i psovala mu mrtvu majku, a smetalo mu je i što ga je bivša verenica okarakterisala kao nasilnika.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bora Santana

- Ustala si, klošarko jedna, rekla da sam ja nasilnik.

- Rekao si da se nekad foliraš, a da nekad ne, kao i da su moje suze lažne - pravdala se Maca, međutim, Bora je bio neumoljiv.

- Sve su suze ženske lazne! Sad možeš da zaplačeš, ja ti ne verujem. Ti nisi plakala zbog mene, nego zbog sujete svoje!

- Umesto da me zaštitiš, da me podržavaš - i dalje se jadala Maca, nakon čega je Bora istakao da mu u potpunosti odgovara da njih dvoje budu na distanci, jer se tada ne svađaju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Maca Diskrecija

- Tako si mi simpatična, lepa, takvu te volim. Kada sam sa tobom u nekoj priči, ne mogu da živim. Nikad u životu sa muškarcem ležala nisi, ja sam spavao pored tebe, izigravao ti dečka i verenika - prebacivao joj je Bora, zbog čega Maci nije bilo drago.

- Nisi trebao da mi izigravaš ako to nisi želeo - poručila mu je Maca, a ostatak njihovog razgovora poslušajte u snimku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading