(VIDEO) KIJA OTKRILA ZAŠTO NIJE UZELA PREZIME RADANOVIĆ

Autor:

Zadruga

05.01.2018

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi znaju kako brak Kije i Slobe nije najbolje funkcionisao, jedino što je mnoge čudilo jeste zašto Kristina Kockar nije uzela prezime svog zakonitog muža!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Marko Janjušević

Naime, Kristina je u razgovoru sa košarkašem otkrila zbog čega nije želela da uzme muževljevo prezime, iako se dva puta udavala za njega - prvo pred matičarem, pa potom u crkvi. Čuvši to, Miki, koji je bio u prolazu, odmah joj je postavio škakljivo pitanje.

- Je l' moguće da nisi uzela njegovo prezime? Kakva si ti džukela - rekao je Miki, a onda je usledilo Kijino opravdanje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Nisam zbog dokumenata. Bila sam u Abu Dabiju, tamo sam imala ličnu kartu, dozvolu za letenje, medicinski karton, diplomu... Sve moram da menjam onda. To smo na građanskom venčanju rešili - objasnila je Kija, dok je Miki istakao kako je ubeđen da to Slobini roditelji ne bi dozvolili.

- Da su to čuli ovi, odmah bi prekinuli venčanje - dobacio je Miki.

- Ma, kako ne! Slobodan i ja smo se dogovorili tako, nije problem uopšte. Morala bih sve da menjam, htela sam posle da dodam prezime, ali drago mi je što nisam, morala bih opet da menjam sve - objasnila je Kristina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
frrr

05.01.2018 19:42

Niko da primeti da se Sloba napio i povraćao, da se prikovao za krevet, da kinji Lunu za sitnice, da pred Kijom izigrava veliku zaljubljenost i nežnost prema Luni, a kada su sami i nije baš tako... I to je sve počelo da se dešava otkad je video fotografiju Kije i Andrije na krevetu.