"GASTOZ ĆE OPALITI ZORICU U WC"

Zabava

30.01.2018

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac učesnika "Parova" Nenada Marinkovića Svetislav Sinđelić Ðura tvrdi da će bivši ljubavnici Gastoz i Zorica Dukić, koji su opet zajedno u rijalitiju, uskoro ponovo imati seks.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Nenad Marinkocvić Gastoz i njegov otac Svetislav Sinđelić Đura!

Naime, Đuro je priznao da se njemu ne sviđaju ni Nenadova sadašnja devojka Naida, a ni bivša, ali da mu je jasno šta će biti naredni potez njegovog sina u rijalitiju.

Najveći šou bi u "Parovima" bio kad bi i mene uveli, pristao bih sa parama unapred, na dve nedelje

RepublikaFoto: www.instagram.com/draguljce
Zorica Dukić

- Malo ću da budem vulgaran, će da je kokne on opet! Koknuće Zoricu možda i u kupatilu, ako već nije, to će da bude repriza njihove veze. Ne da mislim, ja to tvrdim životom. Još da ubace i Naidu, pa Nenad samo da bije glavom o zid. Ne mogu ja da se mešam u njegov izbor, ali ova Naida nije za njega. Video sam je tri ili četiri puta, ona ne ume da se nasmeje i prepotentna je, ali moj sin nju voli, zaljubio se kao budala. Da budem iskren, meni se ne sviđa ni Naida, a ni Zorica, jedino mi se dopala Marija, Nenadova prva ljubav. Fina je i kulturna, stvarno dobro dete, ali šta da radi, morala je da se distancira sad. Nije smeo da je ispusti - poručio je Svetislav i dodao:

 Da budem iskren, meni se ne sviđa ni Naida, a ni Zorica, jedino mi se dopala Marija

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Nenad Marinkocvić Gastoz

- Prezadovoljan sam mojim Nenadom, on ima znanje, snagu, humor i zez, sve ima, samo da se ne svađa više. Šta ima da se raspravlja sa onom budaletinom Milijem, on da je valjao i da je dobar, porastao bi do sad. Nenad samo da nastavi da igra svoju igru, ljudima je zanimljiv. On je povukao na mene, samo ne sme više da dozvoli da ga isprovociraju, treba da udari gas i da ide na šegu. Ne treba da ga pobedi niko, ljudi ga vole i favorit je. Mnogo volim Đusa, pored Nenada mi je najbolji tamo. Ovi svi ostali učesnici ne koštaju ništa, da tako kažem.

Gastozov otac je priznao da već neko vreme razmišlja da i sam uđe u luksuznu vilu u Zemunu i da postane rijaliti-igrač.

- Najveći šou bi u "Parovima" bio kad bi i mene uveli. Gledali bi me gledaoci po ceo dan. Ušao bih samo ako bi mi dali pare unapred, da mi ne skidaju na kazne, neću da ulazim zabadava. I ne bih ušao ja da ostanem nekoliko meseci, ne mogu ja zatvoren, možda bih dve nedelje izdržao. Napravio bih jedno čudo pred kamerama, pravi program. Ja čim vidim čoveka, znam koliko vredi i šta zna, a šta ne. One istetovirane devojke su ubacili, pa zar one treba da mese kolač za slavu? To nema nigde na planeti! Šta one uopšte rade na televiziji, da li ih gledaju otac i mati, brat i sestra? Ja bih njih zabranio, to nikako ne volim - zaključio je Đuro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading