Sava Džehverović: Anđelov odnos s majkom je bolestan!

Autor:

Zadruga

30.01.2018

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović i njena majka Gordana veoma su popularan tandem rijalitija "Zadruga". Mlada pevačica je u turbulentnoj vezi sa manekenom Anđelom Rankovićem, čija majka Ljiljana Ranković i ujak Predrag ne podržavaju vezu mladog para. Sava Džehverović, Teodorin brat i Gordanin sin, odlučio je da bez dlake na jeziku kaže šta misli o njihovom odnosu, kao i o porodici Ranković. Ekskluzivno za Rijaliti Sava je otkrio da smatra da je odnos Ljiljane prema Anđelu nezdrav i da lošim vaspitanjem uništava svoje dete.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sava Džehverović

Naime, Sava se osvrnuo na razgovor koji je Anđelo imao nedavno sa majkom i ujakom telefonskim putem iz rijalitija, a u kojem su manekenu poručili da se udalji od Teodore.

- Meni je iskreno taj razgovor Anđela sa majkom i ujakom bio katastrofa. Mama i Teodora ne znaju 80 posto razgovora, one mogu samo da pretpostavljaju šta se desilo. Kada bi znale sve, reakcija bi bila mnogo oštrija, i Teodorina i mamina. Od te veze nema ništa. Ja kao brat tu vezu ne podržavam. Ne bih zabranio Teodori da bude sa njim, nikad to nisam radio, ali sam protiv. Teodora i Anđelo potiču iz potpuno različitog porodičnog miljea, sa drugačijim stavovima i taj jaz je nepremostiv. Vidim da je mama povukla ručnu i da je spustila loptu, ona je okrenula na šalu, ali duboko u sebi zna da to nije priča za Teodoru - rekao je Sava i nastavio:

Uticaj majke i ujaka na Anđela je jak, ona manipuliše njegovim životom. Ne znam koja će devojka odgovarati njoj, verovatno nijedna

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ljiljana Ranković

- Anđelova majka je indirektno protiv Teodore i mame i poručila mu je da ih se kloni. Uticaj majke i ujaka na Anđela je jak, ona manipuliše njegovim životom. Ne znam koja će devojka odgovarati njoj, verovatno nijedna. Ali to je stvar vaspitanja i odnosa majke i sina, koji je po mom mišljenju bolestan, ali to je tema za psihijatre, ne za mene. Oni imaju neku predstavu savršene devojke koja bi odgovarala Anđelu, da li to znači mastersi, doktorati, ko zna kakvu ljudi imaju ideju za svog sina i sestrića.

Iskreno je govorio Džehverović, koji tvrdi da je njegova porodica prirodnija i iskrenija od porodice Ranković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anđelo Ranković

- Mi smo spontaniji, prirodniji, nama je ljubav na prvom mestu, poštovanje takođe. Da li im smeta što dolazimo iz drugačije sredine, a oni iz Beograda, ne znam. Oni glume neki nivo, ne znam koji je to nivo, ne mogu da protumačim jer ih ne poznajem, ali taj način vaspitanja mi se ne dopada, negativno utiče na Anđela, nisam siguran da će pronaći ikakvu vezu i devojku. Mislim da ako se nešto ne promeni kod Anđela, on će biti inferioran u svakom odnosu. Evo moja Teodora, koja ima 20 godina, superiorna je, a nije ona ne znam koliko jaka, nego je on slab. Treba da se zapitaju da li je njihovo vaspitanje na pravom putu - objasnio je Sava i istakao da je ubeđen da Anđelova majka Ljiljana veruje da je Teodora bila u vezi sa albanskim biznismenom Feliksom Osmanijem zvanim Ćazim.

- Mislim da Ljiljana i te kako veruje da je Teodora bila sa Ćazimom. Teodora je izabranica njegovog sina, tako da time vređa i svog sina jer je to njegov izbor. Ljiljana misli da je Teodora devojka niskog morala, seljančura, nevaspitana i da nije dovoljno dobra za njega. Ne bih da govorim ružno o njegovoj porodici, mi znamo ko smo i šta smo, tako da me to ne dotiče - zaključio je Džehverović.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gordana Džehverović

Mama se odlično snašla u rijalitiju

- Nisam ni sanjao da će mi sestra i mama biti u "Zadruzi". To da mi je neko rekao, ne bih mu verovao. Mama i ja smo bili zajedno kada je usledio poziv, ja sam joj odmah rekao da je moje mišljenje da treba da ide zbog Teodore. U poslednje vreme je baš emotivno pala, bila je rastrojena, pa da ne bi pravila gluposti, trebalo je da ima glas razuma, a to je mama. Ja nisam ni sumnjao da mama nije za to. Mi smo prošli kroz neku porodičnu dramu, tako da je ovo ništa za nju. Više sam sumnjao u Teodoru nego u mamu - iskren je Sava.

Gordana ne razgovara sa rođenim sestrama

- Moja baka je ležala 10 godina u krevetu, šlogirana. Mama je brinula o njoj svakodnevno, kičmu je uništila od tereta. Ja sam poslednje dve godine preuzeo brigu na sebe, a mamine rođene sestre nisu prstom mrdnule. Baka je preminula 2010. i tada su se sestre pojavile da traže svoj deo porodične kuće. Duga je to priča, ali presuđeno je našu korist, a mama nema više nikakav kontakt sa sestrama - otkrio je Sava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kokan

30.01.2018 18:39

Ni odnos majke Gordane prema cerki Teodori nije zdraviji. Zato je i usla u Zadrugu. Sta bi bilo kad bi majke svih zadrugara usle?