Lakićevi roditelji zbog Nikoline sramote prodali stan!

Zabava

15.05.2018

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Nikole Lakića, učesnika rijalitija "Parovi", raspada se, a od bruke i sramote bili su primorani da se presele iz stana na Banovom brdu na Čukaričku padinu.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Nikola Lakić

Nikola ima taktiku da menja što više devojka kako bi se što duže zadržao u rijalitiju, tvrdi naš izvor za Rijaliti, koji ima informacije da se Lakić za ovaj rijaliti pre ulaska pojedinačno raspitivao o svakom učesniku velelepne vile u Zemunu.

Iselili su se iz kraja gde ih svi poznaju jer ne mogu da se nose sa Lakićevim ponašanjem u "Parovima"

- Porodica Lakić je od bruke i sramote zbog Nikole i njegovog ponašanja u rijalitiju bila primorana da proda stan na Banovom brdu, gde su godinama živeli. Lakić je bio dečko za primer, a sada neće ništa da radi i planira da ide iz rijalitija u rijaliti. Roditelji ga javno podržavaju, ali su razočarani u njega. Oni imaju probleme sa srcem, potresaju ih raznorazni komentari i to što ih ljudi presreću na ulici i svašta dobacuju. Lakićevi roditelji pojavljuju se onoliko koliko ih obavezuje ugovor sa Hepi TV. Preselili su se na Čukaričku padinu, gde su kupili stan u kome će živeti bez Nikole, koji o tome još uvek ne zna ništa. Lakić će morati sam da iznajmi prostor gde će boraviti, što je i do sada pokušavao, međutim, nije mu polazilo za rukom da se osamostali i ode iz porodičnog doma - kaže izvor blizak porodici Lakić i dodaje da je Nikola pored porodice izgubio i prijatelje koji su prekinuli kontakte sa njim kad su videli da mu je slava udarila u glavu.

 

Jos uvek nisam za staro gvozdje...sta misllite?? ?????

A post shared by Lakic Nikola (@lakic.nikola83) on Nov 22, 2017 at 7:56am PST

- Nisu samo roditelji razočarani u njega. Drugari su prekinuli kontakt sa Nikolom neposredno pred ulazak u rijaliti jer ga je slava skroz promenila, niko ga nije podržao da uđe ponovo u "Parove", očigledno je da nikog ne sluša i radi šta želi - priča izvor i objašnjava da je Lakiću cilj da se što duže zadrži u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading