Marija Kulić o PRETUČENOJ ĆERKI: Izgubila je mnogo krvi!

Autor: pink.rs

Zadruga

15.05.2018

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesnaestogodišnja Ana Kulić sinoć je doživela pravu neprijatnost, najblaže rečeno. Najmlađa sestra Miljane Kulić napadnuta je u stanu u kom je bila sa svojim društvom i tom prilikom devetnaestogodišnja devojka povredila joj je glavu zbog čega je izgubila mnogo krvi.

Foto: printscreen/TVHappy
Marija Kulić

Marija Kulić je potvrdila da se ovaj nemili događaj dogodio.

- Jeste, ona je sinoć sedela sa društvom u jednom stanu i odjednom je tu uletela ta devojka koja ima 19 godina, starija je od Ane i koja je tu došla sa majkom. Vrata od stana su bila otključana. Ona ju je udarila u glavu pikslom i Ana je izgubila mnogo krvi. Ona sada spava, a posle treba da odemo kod lekara da vidimo da li treba da primi još neku vakcinu - rekla je vidno uznemirena Marija.

- Mnogo krvi je izgubila, pogođen joj je neki nerv i skroz je bila krvava kad sam je videla. Ja sam se zabrinula i pitala sam doktora da li treba da joj nadokande tu izgubljenu krv. Ona ima dugu kosu i skroz je bila krvava i  Provela je četiri sata u Hitnoj i lekar mi je rekao da je došla samo minut kasnije, ne bi bilo dobro. Mi smo pretrnuli od straha zbog svega i ne bismo voleli da Miljana to sazna jer je trudna pa da se ne potresa - istakla je Miljanina mama.

Foto: printscreen/TVPink
Marija Kulić

Marija Kulić se nada da će se Ana oporaviti brzo i zaboraviti ovu neprijatnost.

- Ana sada mora da miruje i odmara se, neće moći u školu da ide nedelju dana i propustiće gradivo, ali njeno zdravlje je na prvom mestu. Stvarno ne znamo koji je razlog za ovako brutalan napad, a ni ne postoji opravdanje za ovako nešto .

Marija je otkrila i da ovoj devojci nije prvi put da ispoljava agresivno ponašanje. 

- Posle sam se ja čula sa ocem od jednog momka iz Aninog društva koji je bio sa tom devojkom u vezi i on mi je rekao da je ta devojka i kod njih tako uletela kad su raskinuli i napravila haos u stanu. Taj čovek mi kaže da je oni tad nisu prijavili i sad se kaje što nisu jer možda do ovoga ne bi došlo - kaže Miljanina mama.

Marija Kulić je rekla i da bi policija trebalo da podnese krivičnu prijavu, a ako se to ne desi, oni će pokrenuti postupak privatno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading