MILJANA PROVOCIRALA LUNU, blogerka joj žestoko odbrusila!

Autor:

Zadruga

19.04.2018

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom na to da je Luna Đogani u nekoliko navrata isticala da su pojedini ukućani privilegovani, gledaoci su je upitali na koga je tačno mislila. Upravo ovo pitanje je prouzrokovalo svađu između blogerke i Miljane Kulić koja se pronašla u onome što je Đoganijeva izjavila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Mali milion puta su samoinicijativno napustili sastanak, mali milion puta su se sunčali nijedna kazna nije stigla... Da sam znala da će on da mi prebaci kada sam pala u nesvest što su me odneli do vrata... Tebe (Lunu) sramota da bude što mi prebacuješ što ste me nosili - rekla je Miljana.

- Jedini ti je pomogao, to je činjenica. Ti si rekla da je on loš čovek, a on ti je jedini pomogao - odgovorila joj je blogerka.

Njihova svađa se nastavila još žustrije, ni jedna ni druga nisu prezale šta će reći, uvrede su pljuštase sa obe strane.

- Dobri ljudi pokazuju delima kakvi su ljudi, a ološi koji su nesrećni u dubini duše kao ti (Lune). Ne kažu džabe kakva majka, takva ćerka. Ako oni misle da im ja idem dlaku uz dlaku... Lepi Mića da obuče suknju i štikle bio bi isti ti - Kulićeva je bila besna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Ti si meni nebitna, ti si sa mnom opterećena, šta ja radim, šta ti si posesivna, opterećena i mnogo mi te žao. Džaba ti što si trudna, ti si debela, uvek ćeš biti debela. Ti si bolesna u glavi. To je devojka koja je rekla za moje sestre da su ku*ve, dva nedužna bića. To je bolesnica jedna koja tri meseca komentariše šta ja radim, zato što ona živi u rijalitiju, a ja van jer imam porodicu koja me voli i čeka, a ti nemaš nikoga, jer si us*ana, nesrećna i odvratna. Takvu bolesnicu niko neće da trpi - Đoganijeva joj nije ostala dužna.

Rasprava između njih dve se potupno otrgla kontroli, a Kulićeva nije prestajala sa provokacijama, što je u jednom trenutku izazvalo Lunino šokantno priznanje.

- J*bao te Gastoz, i Pažgalj isto - nastavljala je Kulićeva. 

- Jeste priznajem, sa svima sa bila - rekla je u besu Đoganijeva, ne bi li prekinula raspravu sa Miljanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading