Aleksandra Mošunjac: IVAN ĆE MI NAPRAVITI BEBU!

Autor:

Zabava

29.08.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Aleksandra Mošunjac (27) šokirala je izjavom da želi da joj bivši suprug pevačice Goce Tržan Ivan Marinković napravi dete pred kamerama.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Aleksandra Moršunjac

I bez obzira na to što je Marinković neposredno pred ulazak u velelepnu vilu najavio da će bebu napraviti takmičarki Aleksandri Tasić (19), na koju je ozbiljno bacio oko, starleta, po svemu sudeći, za njega kuje drugačije planove.

Aleksandra: Ivane, s vremenom ćeš videti kakve su moje namere, a verujem da ti je sve ovo sad smešno

- Aleksandra Mošunjac je pred sam ulazak u sedmu sezonu rijalitija najavila haos, a iako je prošlo samo nekoliko dana od početka šou-programa, njoj je to bilo dovoljno da odmah otkrije ko joj se od takmičara dopada. Ona je bacila oko na Ivana Marinkovića, a odmah je počela da mu stavlja do znanja da s njim ima ozbiljne namere. Aleksandra je tip osobe koja je bez blama i ne bi joj bio problem da pred kamerama ima seks i zatrudni sa Marinkovićem. Ivan još uvek nije svestan toga da će Aleksandra sigurno uspeti u svojoj nameri jer je po prirodi vrlo tvrdoglava i uporna. Ne folira se i to je glavni razlog zbog čega se već u bekstejdžu neposredno pred ulazak u vilu posvađala sa većinom cimera - otkriva za naš list izvor blizak Aleksandri. S druge strane, ona je Marinkoviću već stavila do znanja da joj se sviđa. Pred spavanje ona je iz svog kreveta preletela kod Marinkovića i tokom čitave večeri i noći nije mu dala mira. Govorila mu je kako joj se dopada još otkad se venčao sa pevačicom Gocom Tržan, ali je rekla da bi ona bila mnogo podobnija devojka za njega.

RepublikaFoto: Republika
Ivan Marinković

- Ivane, ja mislim da si ti i sam primetio koliko mi se sviđaš. Ja sam od malih nogu zaljubljena u tebe i bilo mi je žao kad si se venčao sa Gocom. Ja hoću da mi napraviš dete u rijalitiju jer osećam da sam ja tvoja druga polovina. Sa Miljanom se svakako ne poredim jer mi je cilj da budem popularnija od nje. Videćeš s vremenom kakve su moje namere, a verujem da ti je sve ovo sad smešno. To je samo zbog toga što me ne poznaješ dovoljno, ali vreme će sve pokazati - rekla je Aleksandra Ivanu dok je skakala po njegovom krevetu, a ostatak ukućana sa nevericom je sve posmatrao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading