Ružica: I DALJE SAM KRALJICA ORALNOG S*KSA!

Autor:

Zabava

31.08.2018

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica četvrte sezone rijalitija "Parovi" ponovo je ušla u sedmu sezonu šou-programa koji se emituje na Hepi televiziji, a javnost je opet šokirala izjavom da sebe smatra kraljicom kada je oralni seks u pitanju.

RepublikaFoto: instagram.com/ruzica_veljkovicc_
Ružica Veljković

 Ona se i posle nekoliko godina od prethodnog učešća u ovom televizijskom formatu ne libi da govori o svojim veštinama iz spavaće sobe, pa je opet svima stavila do znanja da nijedna od ukućanki ne može da joj parira u seksu.

Veljkovićka se posvađala sa Ivanom Marinkovićem, koji je pričao kako su bili intimni

- Ja sam više puta ponovila da sam kraljica oralnog seksa, a to se i nakon svih ovih godina nije promenilo. Ne stidim se da o tome govorim jer je seks za mene potpuno prirodna stvar, a momci sa kojima sam bila su mi i sami potvrdili da sam najbolja u krevetu. Devojke koje o meni pričaju svašta i šire tračeve po gradu, a i sama sam kasnije saznala o kojim devojkama je reč, nisu mi ni do malog prsta. Odavno sam prestala da se osvrćem na takve priče, a vodim se onim "psi laju, karavani prolaze" - rekla je Veljkovićeva ukućanima. Ona se potom osvrnula i na prozivke Ivana Marinkovića jer ju je pred svim ukućanima odveo do spavaće sobe i pokazao na krevet u kom su njih dvoje navodno bili intimni dok su zajedno učestvovali u trećoj sezoni "Parova". Ružicu je ovaj Marinkovićev potez izbacio iz takta, pa je počela da urla na njega iz petnih žila.

- Sećaš li se kreveta u trećoj sezoni, kada smo spavali zajedno - pitao je Ivan Veljkovićku, a njena burna reakcija iznenadila je sve.

- Ti nisi spavao sa mnom, lažovčino, već sa Mimi Oro. Vas dvoje ste spavali zajedno. Pored mene si samo legao i kenjao nešto, kao i svim devojkama ovde, ali ja ne padam na te priče. Znam ja šta ti sada hoćeš da postigneš ovim provokacijama. Hoćeš da napraviš priču da sam bila zaljubljena u tebe i da su emocije ponovo proradile, ali si se malo zaje*ao. Ja nisam kao ostale devojke koje si u rijalitiju samo koristio za seks zarad publiciteta. Žao mi je, ali nađi novu žrtvu - rekla je pobednica četvrte sezone, a Marinković je na ove prozivke odgovarao samo osmehom.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ružica Veljković

Inače, kao bomba je u javnosti odjeknula vest da je Ružica imala razne afere sa političarima i fudbalerima i da je za seksualne usluge naplaćivala i do 300 evra. Nju je raskrinkala Nataša Šavija, koja je sa njom u istoj sezoni "Parova" imala žestoke rasprave, te se nije ustručavala da iznosi razne pikanterije iz života svoje ljute rivalke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading