Baki B3: GAGI I ANABELA SU TREBALI DA DOZOVU LUNU PAMETI!

Autor:

Zabava

01.09.2018

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnik porodice Đogani u rijalitiju "Parovi" je Baki B3, rođak blogerke Lune Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Baki B3

Luna je u rijalitiju "Zadruga" uplovila u vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, što su podržali njeni roditelji. Upravo zbog ove po mnogima nemoralne ljubavi Đoganijeva je navukla gnev velikog broja ljudi, a evo kako njen rođak komentariše celu tu priču:

- Nisam podržao samo jedan segment... Ona je moja sestra i ja je volim, makar bila i najveća ku*va, ne mogu da joj sudim. Podržavam ljubav, kad je neko slep i zaljubi se, svi smo prošli kroz to. Ali kada to ode predaleko, onda postoje mama i tata koji moraju da kažu: "Sine, zaljubila si se, ovde povlačimo ručnu, ne ideš dobrim putem." E to je izostalo, tih smernica nije bilo od roditelja - kaže Baki za beogradske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ema

01.09.2018 11:23

Postoje mama i tata koji moraju da kažu: "Sine, zaljubila si se, ovde povlačimo ručnu, ne ideš dobrim putem". E to je izostalo, tih smernica nije bilo od roditelja - kaže Baki za beogradske medije. . . . . . . . . ___________________ BRAVO BAKI! TO I GLEDAOCI GOVORE VISE MESECI.

Odgovori 14 2