EVO KAKAV ĆE ŽIVOT U "ZADRUZI" IMATI ŽELJKO!

Autor: pink.rs

Zadruga

01.09.2018

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U večerašnjem izdanju emisije "Zadruga - Narod pita" gledaoci su u prilici da postavljaju pitanja Miljani Kulić i Marku Miljkoviću, gostima voditelja Ognjena Nestorovića, a jedno od pitanja gledateljke odnosilo se i na to kako će temperamentna Nišlijka voditi računa o svojoj bebi, budući da će biti jedna od učesnica druge sezone "Zadruge".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

- Dete će biti 24 sata sa mnom. Bitno je da je majka pored njega, da sisa kada mu je vreme za sisanje, da mu majka posveti pažnju. Majčinsku ljubav da ima - objasnila je Miljana i dodala da je najbitnije od svega da će njen sin Željko, kojeg je na na svet donela 27. jula ove godine, imati sve neophodne uslove i apsolutnu brigu i pažnju.

Naime, Veliki šef se postarao da malenom Željku tokom Miljaninog učešća u "Zadruzi" ne fali apsolutno ništa - Željko Kulić živeće u luksuznom objektu van zidina impozantnog imaginarijuma, u kojem će boraviti učesnici "Zadruge". Luksuzno zdanje, u kojem će Željko Kulić imati sav neophodan komfor i mir, neće biti pokriven kamerama, a brižna mama Miljana će biti u prilici da ga posećuje kad god poželi i kad god za to oseti potrebu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

Takođe, Veliki šef je učinio sve da stvori mirno i zdravo okruženje za malenog Željka koji će imati svu potrebnu brigu i negu, bebi opremu, a Miljani će na usluzi biti i čitav tim bebisiterki - one će 24 sata dnevno, zajedno sa Kulićevom, brinuti o bebi i postarati se, zajedno sa Velikim šefom, da u svakom trenutku ima apsolutno sve što joj je potrebno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading