IVAN MARINKOVIĆ ŽELI JOŠ JEDNU ĆERKU: Nazvaću je Ikonija!

Autor:

Zabava

17.09.2018

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnik i bivši suprug Goce Tržan, Ivan Marinković nedavno je sa Miljanom Kulić dobio sina Željka, kog je video samo jednom. S druge strane, on sa Gocom Tržan ima ćerku Lenu od 11 godina, ali on sada želi još jednu ćerku.

Foto: facebook.com/Ivan Marinkovic
Spreman da napravi još koje dete... Ivan Marinković

Ivan, koji je ponovo ušao u rijaliti program "Parovi", već je zaveo četiri žene u ovom šou programu, a kako je istakao sve u cilju da dobije još jedno dete. S obzirom da ne brine baš o svojoj deci, kao i da sina kog je dobio sa Kulićevom nije ni priznao, Marinković je ovako objasnio svoju situaciju:

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove zvezde
Ne želi ni da čuje za Ivana... Goca Tržan
RepublikaFoto: e-stock
Nije dozvolila Ivanu čak ni da prizna dete... Miljana Kulić

- Ma ovo su sve igre ovde, možda mi se i neko svidi stvarno, ali ja sam pre svega otac koji je sada, pa mogu da kažem - na službenom putu. Možda se i nađe još neka, ja bih voleo još jedno dete da imam, a kada bih dobio ćerku nazvao bih je Ikonija - istakao je Ivan i začudio svoje cimere u "Parovima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading