STRIPTIZETA U PAROVIMA: Čim je ušla, odmah IMALA SE*S!

Autor:

Zabava

01.10.2018

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Parove" je tokom prošle noći ušla Ljubica, a priča koju je ispričala šokirala je sve.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Tekst potpisa

- Moj život je jako turbulentan, pre svega ja sam bila sa Dikom, Ilijaninim bivšim dečkom, a nakon toga imala sam momka koji me je pretukao do te mere, da sam završala u hitnoj pomoći - priča Ljubica.

- Volela sam samo jednog, to je dečko sa kojim sam bila posle ovog što me je prebijao, i taj me je tukao, ali to je za nas normalan odnos, nije me zanimalo to što me tuče, ja sam ga volela i volim ga još uvek -

- Ja sam se takođe bavila i striptizom, to je moja majka saznala i bila je na lekovima, takođe videla je u mom telefonu porno snimak sa mojim dečkom i rekla mi je da sam ja njihova najveća greška -

- Ja se nadam da ovo moj tata neće gledati, jer on ne zna ništa o tome, i rekao mi je da ako ga budem obrukala ima da me se odrekne preko novina - zaključila je Ljubica.

Ljubica je već prve večeri uspela da zavede i odvuče u kupatilo svog novog cimera Conju. Njih dvoje su zajedno bili u kupatilu i razmenjivali nežnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading