Skandal u kraljevskoj porodici: Brat Megan Markl pretukao verenicu!

Autor: blic.rs

Zabava

20.12.2018

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stariji polubrat Megan Markl, Tomas, negira optužbe da je pretukao svoju verenicu Darlen Blout i da joj je pretio oružjem, a optužbe je iznela njena rođaka Kristin.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megan Markl...

- On se pretvara u potpunog ludaka kada popije. Jasno je zašto Megan ne želi ništa da ima sa njim - ispričala je rođaka verenice brata Megan Markl za Dejli star.

Poznato je da Megan i njen brat ne govore još pre nego što se vojvotkinja udala za Harija jer je on nagovarao princa da otkaže njihovo venčanje.

- Našoj porodici je dosta više njegovog ponašanja i načina na koji se odnosi prema svojoj verenici. Pre mesec dana je imala masnicu na oku zbog njega - ispričala je Kristin, piše "24sata.hr".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Meganin brat Tomas...

- Ovo za šta me optužuju nije istina. Istina je da smo Darlen i ja imali svojih uspona i padova, ali smo i dalje par koji se mnogo voli. Uostalom, još smo uvek smo vereni - rekao je Tomas za Daily Star.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading