(VIDEO) Maja i Dorotea pucaju po šavovima zbog Marka: Okomile se na njega zato što ih ne primećuje!

Autor:

Zadruga

20.12.2018

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković i Dorotea Jovanović u sukobu su već danima, iako su imali trenutke i kada su razmenjivali nežnosti u Imaginarijumu. Oni su se oči u oči našli sinoć pred voditeljem koji ih je pitanjem gledalaca isprovocirao da pred svima pokažu svoju netrpeljivost.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dorotea i Maja...

- Zašto jurite Marka kad vidimo svi da ga ne interesujete? glasilo je pitanje koje je voditelj uputio Maji i Dorotei. 

Jovanovićeva je prva izrevoltirana ustala da kaže šta zapravo misli o di džeju iz Brusa, pa onda rekla da je postala jako agresivna, zbog čega je morala da potraži pomoć psihijatra.

- Niko ovde nikoga ne juri, a i da juri, to bi bio Marko, koji je potrčko, a ne mi. Imala sam potrebu da se izigram sa njim. Tako te pi.kice koje se nazivaju muškarcima volim da ponižavam, je.i ga navikla sam da ponižavam muškarce koji su puni sebe, a nemaju osnova za to. On puca jako nisko. Može jedino da bude išamaran ovde od strane mene. Postala sam jako agresivna, zato sam tražila razgovor sa psihijatrom - priznala je Dorotea pred svima. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Na meti žena u kući... Marko Miljković

- Ja ih naravno i provociram i bockam, jako sam osvetoljubiv, svako će se ovde provesti kao Dorotea ukoliko se bude poigrao sa mojim poverenjem. a što se tiče toga što su podivljale, itekako će se smiriti kada budu dobile poziv. Majka te nije vaspitala da opereš ruke, imao si crno ispod noktiju - rekao je Marko pa izrevoltirao Jovanovićevu da pukne i počne da viče toliko kao pomahnitala. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aljosa

20.12.2018 17:29

Dorotea zeski fasista. Mrzi muskarce i vredja ih bez razloga.