Njihova veza je laž: Zadrugar raskrinkao Aleksandru i Davida, otkrio veliku tajnu!

Autor: svet.rs,Republika

Zadruga

19.12.2018

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkova zvezda Marko Stolić po ulasku u "Zadrugu 2" vodio se kao novi Sloba Radanović, međutim rijaliti karijeru za razliku od kolege pevača završio za oko mesec dana. Kako se pisalo, poput 13. praseta izbačen je iz Bele kuće kao najslabije rankirani ukućanin prema glasovima publike.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Marko Stolić...

Svakako, iz rijalitija poneo je brojne turbulentne priče. Pre svega, izuzetno je šokiran time koliko je tamo sve drugačije od stvarnosti.

- Svima kome pričam da je rijaliti neki drugi svet meni niko ne veruje, taj karakter i osobine ljudi su katastrofa. Brendon me mnogo nervirao on je jako sebičan i arogantan. Iznenadila me i Zlata sa kojom sam bio super pre 'Zadruge' čuo sam i video sada na klipovima kako nema lepo mišljenje o meni kao svom kolegi a to govori o njoj a ne o meni - pričao je Svetu on, a onda nastavio: "Tamo je Miljana najpošteniji takmičar i kao čovek je dobra osoba.

Govoreći o Aleksandri i Davidu, šokirao je zaključkom:

- Aleksandra je sujetna i njihova veza je laž. Mislim da David nju više ne voli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mimi

19.12.2018 19:42

Nekoliko njih tvrde da nisu bili intimni 9 meseci.

Odgovori 12 0