Džoni Dep stigao u Srbiju!

Autor: blic.rs

Zabava

25.01.2019

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni holivudski glumac Džoni Dep stigao je u Srbiju, a ostaće nekoliko nedelja kako bi nastavio snimanje filma "Minamata", o slavnom ratnom fotografu Judžinu Smitu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džoni Dep

Slavni glumac je stigao u Beograd, a smešten je u penthausu u jednom od prestoničkihluksuznih hotela. Snimanje samog filma “Minamata” nije počelo, već će danas biti probe kako bi se uverili da je sve u najboljem redu.

Slavni glumac započeo je snimanje filma u Japanu, koji će se baviti životnom pričom legendarnog fotografa koji je razotkrio trovanje živom stanovnika japanskog grada Minamata, koje je prouzrokovano ispuštanjem teških metala iz hemijske fabrike kompanije „Čiso“.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džoni Dep

Nakon Srbije, planirano je da Dep nastavi snimanje u Crnoj Gori.

- Krajem februara i početkom marta filmska ekipa, uključujući i glavnog glumca, snimaće dve nedelje u Tivtu. Deo seta će morati da se gradi u studiju jer se radi o specifičnom periodu i radnja se delom dešava u Njujorku, a delom u Japanu - istakao je direktor kuće “Work in Progress” Aleksandar Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading