Ćerka Majkla Džeksona pokušala da se ubije!

Autor: D. Lukić

Zabava

17.03.2019

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka proslavljenog američkog pevača Majkla Džeksona Paris Džekson prevezena je u bolnicu jer je, pokušavajući da prereže vene, htela sebi da oduzme život, prenose svetski mediji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

feelin peachy

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on Mar 31, 2018 at 12:24am PDT

Ova vest je za tili čas bila udarna na brojnim domaćim i stranim portalima, ali se javnost ipak zbog ovoga nije mnogo začudila, s obzirom na to da je Paris već jednom pokušala da digne ruku na sebe zbog, kako se ranije pisalo, teške borbe sa depresijom.

Paris je pokušala da se ubije i kada je imala samo 15 godina

Ono što je ponovo navelo ćerku pokojnog pevača da pokuša da se ubije jeste to što ceo svet i dalje bruji o dokumentarcu "Napuštajući Nedođiju", u kojem žrtve Majkla Džeksona do najsitnijih i najmučnijih detalja opisuju kako ih je pevač navodno seksualno zlostavljao. Paris je o svemu ovome dugo ćutala izbegavajući da bilo šta komentariše, pa je potom na društvenoj mreži Tviter napisala da neće gledati film, nakon čega je pokušala da se ubije.

Pre nešto više od šest godina, kada je Paris bila 15-godišnjakinja, popila je veću količinu lekova, a zatim pokušala da iseče vene. U januaru ove godine dobrovoljno je otišla na jednu kliniku za rehabilitaciju, ali ju je napustila posle nekoliko nedelja jer, kako je tada objasnila, nije više mogla da izdrži. Džeksonova naslednica je kasnije demantovala ove glasine na društvenim mrežama, ali je policija Los Anđelesa izdala zvanično saopštenje u kojem je potvrdila da je Paris hospitalizovana zbog sumnje da je pokušala samoubistvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majkl Džekson...

Podsećamo, ove godine navršiće se decenija od kada je legendarni Majkl Džekson preminuo usled prevelike doze anestetika, koje je ubrizgao samom sebi. Doktor Konrad Mari, koji se brinuo o njegovom zdravlju, obezbedio mu je lekove koji se inače daju samo u kliničkim uslovima, pa je zbog toga je optužen i osuđen za ubistvo iz nehata. Konrad je, međutim, na kraju odslužio samo dve od četiri godine zatvora, na koliko je bio osuđen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading