Lejdi Gaga se svukla na crvenom tepihu: Met gala privukao sve svetske zvezde!

Autor:

Zabava

07.05.2019

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noć za pamćenje koju svake godine organizuje Institut za umetnički kostim Metropoliten muzeja pod nazivom "Met gala" sinoć je u Njujorku okupio ogroman broj svetskih zvezda koje su pokazale neverovatne kreacije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Oduševila sve... Lejdi Gaga
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Na kraju se u potpunosti obnažila...

Lejdi Gaga privukla je najviše pažnje budući da je na crvenom tepihu promenila čak četiri kracije, najpre došavši u pink ogromnom mantilu koji je zamenila crnom odevnom kombinacijom, a potom se vratila u roze toaletu da bi se na kraju u potpunosti razgolitila.

Foto: Tanjug/AP
Šokirala... Lejdi Gaga

Osim Lejdi Gage, najviše pažnje privukla je svetski poznata sarleta Kim Kardašijan koja je nosila toaletu koja odslikavala izlazak iz okeana. Kim je u potpunosti bila odevena kao da je upravo izašla ih vode i sve vreme je na sebi imala kapljice vode. Dizajner njene haljine je Manfred Teri Mugler čija je ovo prva kracija posle 20 godina. 

Foto: Tanjug/AP
Mokra... Kim Kardašijan

Odmah posle Kim sve su oduševile njene sestre Kajli i Kendal Džener koje su ponele kreacije "Versaćea".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Porodica Kardašijan na visini zadatka...

Selin Dion oduševila je sve svojom pojavom, pokazavši da je prebrodila teške životne trenutke koji su je zadesili 2016. godine kada su joj preminuli suprug i brat, a sestra obolela od kancera.

Dženifer Lopez je, takođe, prisustvovala ovom jedinstvenom modnom događaju sa svojim verenikom Aleksom Rodrigezom, kao i mnoge druge svetske zvezde.

Foto: Tanjug/AP
Ne propušta Met gala... Dženifer Lopez

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading