Lejdi Gagu optuživali da je rasturila vezu Bredlija Kupera i Irine Šajk, a sada pevačica ide na sud!

Autor: Mondo.rs

Zabava

10.08.2019

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok javnost i dalje optužuje Lejdi Gagu za šemu sa Bredlijem Kuperom, ovaj čovek pravdu i milione dolara zahteva na sudu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bredli Kuper i Lejdi Gaga

Pevačica i Oskarovka Lejdi Gaga na meti je astronomske tužbe zbog krađe pesme "Shallow"!

Pesma koja je Gagi donela Oskara, najveći hit rimejka "Zvezda je rođena" Bredlija Kupera, navodno sadrži delove pesme "Almost" Stiva Rozena.

On je podneo tužbu protiv pevačice i zahteva "milione i milione" dolara odštete, jer je pesma "Shallow" postala globalni hit, a on od toga nije video ni centa.

Gagin advokatski tim nazvao je ovu tužbu "drskim pokušajem iznude" i najavio da će se protiv nje boriti "svim raspoloživim sredstvima".

Tužba navodi da je sporan redosled akorda, ali advokati pevačice planiraju da se oslone na činjenicu da ta melodija nije dovoljan osnov za tužbu, plus na činjenicu da Gaga "nikada nije čula spornu pesmu javnosti nepoznatog autora".

Ovo je samo jedan u nizu problema koje Lady Gaga ima zbog filma "A star is born", hjer su je, zbog "hemije" sa rediteljem i glavnim glumcem, optužili da je razorila vezu Kupera i Irine Šajk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading