ODMOTAVA SE KLUPKO: Mračna istina o Kevinu Spejsiju

Autor: blic.rs

Zabava

31.10.2017

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kevin Spejsi je optužen da je seksualno zlostavljao svog kolegu Entoni Repa koji je tada imao samo 14. godina, a sada se polako odmotava klupko i dolazi se do istine o popularnom glumcu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kevin Spejsi

U "The New Biographical Dictionary of Film" od Dejvida Tomspona, stoji pasus o Kevinu Spejsiju koji ledi krv u žilama.

- Nemojte da vas prevari Henri Folver (njegovo pravo ime). On će uvek biti hronični prevarant, nevaljali dečak, zlobni mimičar...Pogledajte samo njegovog Lestera u filmu "Američka lepota". Mislim da je taj lik samo jedan od Kevinovih prljavih šala, ali doneo mu je Oskara - napisao je Dejvid Tompson. Zbog čega je takav odgovor možda možemo da pronađemo u ispovesti njegovog rođenog brata koji je ispričao da je njihov otac nacista i silovatelj.

 

Honored to host the #TonyAwards2017...fingers crossed all the envelopes are in order

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey) on Apr 18, 2017 at 6:10pm PDT

 

I istinski, tokom govora, kada je primio Oskara, Kevin Spejsi je i sam priznao da je ta uloga iz njega izvukla ono najgore.

 

#BookHeaven at Caravan Book Store in #dtla

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey) on Feb 27, 2016 at 1:14pm PST

 

- Oskar posvećujem mojim prijateljima koji su iz mene izvukli ono najgore. Znam da ste to uradili zato što me volite i baš zbog toga ja volim da glumim Lestera jer smo morali da vidimo sve njegove nekvalitete, a i dalje smo ga voleli - rekao je Kevin Spejsi koji je u "Američkoj lepoti" glumio muškarca koji zavodi maloletnu drugaricu svoje ćerke. A kako se Kevin Spejsi našao u centru skandala pedofilije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading