SEKSUALNI MANIJAK: Stalone silovao maloletnicu, potom i svoju sestru!

Autor: J. V.

Zabava

17.11.2017

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac Silvester Stalone pre nekoliko decenija silovao je maloletnicu, o čemu postoji i policijski dokument, ali ona nikada nije želela da ga otpuži. Godinu dana nakon toga pojavila se priča da je Stalone seksualno zlostavljao i svoju polusestru.

 

 

Nakon glasina da je Stalone silovao polusestru Toni En, njen sin Ed potvrdio je te sumnje, dok  je Staloneova majka rekla da se Toni-En drogirala i da je ucenjivala glumca da bi mu izvukla novac.

Naime, glumac je krajem 80-ih, kada je bio na vrhuncu karijere, dao dva miliona dolara i mesečno uplaćivao 16.500 dolara svojoj polusestri Toni En, koja mu je pretila da će mu uništiti karijeru. Ona je preminula 2012. godine od kancera, a do smrti je tvrdila da ju je seksualno napastvovao. Kada su se u javnosti pojavili dokumenti koji pokazuju da je Stalone seksualno iskoristio i napastvovao maloletnicu, priča o silovanju polusestre dobila je novu težinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading