RITA ORA ZAMRZLA JAJNE ĆELIJE!

Autor: J. V.

Zabava

23.11.2017

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica albanskog porekla Rita Ora zamrzla je jajne ćelije iako ima samo 26 godina. Ona je otkrila da ju je doktor naterao na ovu proceduru koja je veoma bolna, ali se nimalo ne kaje.

 

 

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on Oct 10, 2017 at 10:44am PDT

 

- Uskoro punim 27 godina, ali u ranim dvadesetim razmišljala sam o deci. Malo sam hipohondar, kroz glavu mi je prolazilo šta sve može da se dogodi i onda mi je doktor rekao da bi trebalo da zamrznem jajne ćelije, što sam i uradila - rekla je pevačica i dodala:

- On je dugo naš porodični lekar, pa sam mu verovala kad mi je rekao da bi trebalo to da uradim dok sam mlada i zdrava, kako nikada više ne bih razmišljala o potomstvu – ispričala je Rita u jednoj TV emisiji.

 

 

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on Oct 1, 2017 at 5:07pm PDT

 

Pevačica je objasnila i kako su je zbog ovoga mnogi osudili.

- Znam da će mnogi sada reći da sam mlada to učinila, ali želela sam da budem sigurna. To je veoma lična odluka i smatram da ljudi treba da iskoriste sve što im život pruža - bila je iskrena Ora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading