Voditelj isprozivao OVU poznatu damu zbog SEKSI SNIMKA sa špagetama!

Autor:

Zabava

08.12.2017

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pirs Morgan napao je Emili Ratajkovski, ali mu ona nije ostala dužna.

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Dec 4, 2017 at 1:41pm PST

Naime, na Jutjubu se pojavio provokativni snimak lepe Emili na kom se posipa špagetama, a voditelj je iskoristio priliku da je zbog ovoga žestoko isproziva u svojoj emisiji. On ju je nazvao praznoglavom glupačom i poručio joj da prestane da se skida gola, već da nađe neki normalan posao.

 

- Ne znam tačno šta je ona. Ona je globalna fufica. Da, sjajan potez za napredak feminizma. Znate šta, devojke? Skinete se i umotate u špagete, a onda se žalite da vas muškarci gledaju kao objekt. Pobogu devojko, obuci se i pronađi pravi posao - rekao je Pirs Morgan u svojoj emisiji.

Međutim, Emili mu nije ostala dužna, već mu je odgovorila putem Tvitera.

- Nikada nisam rekla da je moj video feministička izjava. Ali, sada treba naglasiti da kada ženama govorite šta da rade sa svojim telima i seksualnošću, to je klasičan seksisam. Ja mogu da imam stav o feminizmu, i da istovremeno snimam seksi video klipove - napisala je lepotica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading