SERIJA RASPRODATA ZA 11 MINUTA: Sve žene žele torbu Megan Markl!

Autor:

Zabava

18.12.2017

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan Markl u kratkom roku je postala modna ikona, čiji stil žele da kopiraju brojne dame.

RepublikaFoto: instagram.com/meghanmarkle
Megan Markl

Prilikom prvog zvaničnog pojavljivanja s princem Harijem u Notingemu zablistala je u elegantnom tamno plavom kaputu.  U rukama je nosila torbu škotskog branda Strathberry u tamnoplavoj boji i nijansama vanile, koja se nakon njenog pojavljivanja rasprodala preko interneta za samo 11 minuta!

Torba dimenzija 29,5 x 24 x 12,5 centimetara napravljena je od najfinije teleće kože, a postavljena je nežnom tkaninom od mikrovlakana. Ima dva unutrašnja džepa, podesiv kaiš i teška je u proseku oko 800 grama.

 

Reč je o modelu koji se prodavao u luksuznim prodavnicama po ceni od 570 evra. Poslednji komad spomenute torbice je dospeo na aukciju na eBayu, gde je dostigao gotovo četiri puta višu cenu, odnosno prodat je za tačno 2.001 evro!

Ceo iznos od prodaje torbice biće uplaćen udruženju The Terrence Higgins Trust koja se bori protiv AIDS-a i promoviše seksualno zdravlje u Ujedinjenom Kraljevstvu, a čiji rad podržava i buduća princeza Megan Markl.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading