ROĐENDAN MAČO MENA!

Autor:

Zabava

19.03.2018

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski popularna filmska zvezda i po mišljenju mnogih, oličenje mačo muškarca, Brus Vilis, u ponedeljak 19. marta puni 63 godine.

 

 

???

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisbw) on Feb 4, 2018 at 2:02pm PST

 

Glumac koji će većini ostati upamćen po ulogama u filmskom serijalu "Umri muški", ali i po ulogama u filmovima "Peti element", "Armagedon", "Dvanaest majmuna" itd.

Iako je zašao u sedmu deceniju, ne prestaje da privlači pažnju javnosti. Nedavno je Vilis potvrdio da je u toku rad na šestom nastavku planetarnog filmskog hita "Umri muški". On je u jednoj popularnoj TV emisiji rekao da ide u Kaliforniju da vidi kakav je scenario i da još nije odlučio da li će prihvatiti ulogu. Poznavaoci prilika u svetu filma smatraju da je vrlo verovatno da će tako i biti.

 

???

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisbw) on Nov 26, 2017 at 10:47am PST

 

Kako su mnogi svetski mediji pisali još pre dve godine, ovaj poslednji deo sage o avanturama policajca Džona Meklejna biće podeljen na dva dela. Radnja prve polovine filma, čije će ime najverovatnije biti "Umri muški: Godina prva", biće smeštena u 80-e godine prošlog veka i baviće se počecima Meklejnove karijere. Ostatak filma biće smešten u današnje vreme. Odabir glumca koji će glumiti mladog Meklejna je još uvek u toku.

Prema poslednjim najavama, publika u Srbiji će uskoro moći da pogleda Vilisa u glavnoj ulozi u "rimejku akcionog filma iz 70-tih godina nazvanom "Death Wish".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading